Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZVOD VRIJEDAN MILIJARDE

Poznati novi detalji o kraju braka Bill Gatesa: Sve je krenulo s pismom koje je otkrilo tajnu milijardera

Bill i Melinda Gates
Consolidated News Photos/DPA/PIXSELL
03.08.2021.
u 10:39

Gates je smijenjen u 2020. godini sa svoje pozicije člana odbora Microsofta nakon istrage o njegovom ponašanju i aferi sa zaposlenicom, koja je navodno završila u 'prijateljskom tonu'

Bill i Melinda Gates gotovo tri desetljaća su slovili kao jedan od najstabilnijih parova, a njihov rad u humanitarnoj organizaciji koja nosi njihovo ime izazivao je samo divljenje. No, vijest da se razvode zaprepastila je svijet prije tri mjeseca. Razvod koji doslovce vrijedi milijarde okončan je jučer na sudu u okrugu King u saveznoj državi Washington u SAD-u. 

Kako nije bilo predbračnog ugovora, oni su odlučili podijeliti imovinu vrijednu više od 130 milijardi. Američki mediji prenose kako će Melinda Gates dobiti nevjerojatnih 65 milijardi dolara, a pritom će zadržati i prezime Gates. 

Razvod otkrio neprimjereno ponašanje 

Vrlo brzo nakon što je objavljena vijest o razvodu, u javnosti su se pojavile priče o tome da je Gates varao svoju suprugu i da je bilo čak i slučajeva seksualnog zlostavljanja za vrijeme kad je bio na čelu Microsofta. 

Daily Mail piše da je do problema u braku došlo nakon što je Melinda Gates pročitala 2019. godine pismo koje je napisao zaposlenik Microsofta u kojem se navodi da je njezin suprug imao neprimjerenu vezu sa zaposlenicom. 

Gates je smijenjen u 2020. godini sa svoje pozicije člana odbora Microsofta nakon istrage o njegovom ponašanju i aferi sa zaposlenicom, koja je navodno završila u 'prijateljskom tonu'

Melinda u razvodu nije tražila alimentaciju, jer je na dan kad je zatražila razvod dobila dionice u iznosu od 2 milijarde dolara. Dan kasnije bivši čelnik Microsofta dodao je tome i 25 milijuna dionica meksičke Coca-Cole njezinom portfoliju. 

VIDEO: Pogledajte kako aktivirati svoju novu osobnu iskaznicu

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar GeniKameni
GeniKameni
12:27 03.08.2021.

Imam osjecaj da je Melinda napokon shvatila sto se krije iza njegovog "humanitarnog" rada i opsjednutoscu cjepivima. Eto, on kao navodno vec desetljecima "pumpa" ogromne novce u razvoj cjepiva protiv malarije, i skoro da se nisu maknuli s mrtve tocke. A cjepivo protiv slavnog virusa su sklepali za 3-4 mjeseca! Sve te optuzbe za nevjeru i slicne stvari, sve je to kamilica u usporedbi s optuzbama koje ga ocekuju... a to su zlocini protiv covjecnosti.

GE
geler203
11:03 03.08.2021.

Davno je ona shvatila zašto mu se firma zove micro i soft a uz to je još prelijep.

DU
Deleted user
11:32 03.08.2021.

"... a pritom će zadržati i prezime Gates." Čemu zadržavanje prezimena bivšeg supruga, bez obzira što je "brend". Besmislica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije