Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija traži pomoć

Poznajete li lopova koji je opljačkao Željka Keruma?!

kerum pljačkaš (1)
Foto: PU Splitsko-dalmatinska
1/3
Autori: mpk, mvi/VLM
14.08.2012.
u 12:01

Mlađi muškarac srednje građe i kratke tamne kose na glavi je nosio šiltericu, a u Kerumovu kuću ušao je kroz garažu

Splitska policija odlučila je zatražiti pomoć građana kako bi uhvatila muškarca koji se sumnjiči za pljačku kuće splitskog gradonačelnika Željka Keruma na elitnim Mejama pa se tako mole svi građani koji mogu pomoći u prepoznavanju i hvatanju lopova da se jave policiji.

Provalnik je bio odjeven u tamne kratke hlače i tamnu majicu. Mlađi muškarac srednje građe i kratke tamne kose na glavi je nosio šiltericu, a u Kerumovu kuću ušao je kroz garažu. Nakon što je pred kućom pregledao dva parkirana automobila, provalio je u garažu, ispremetao BMW Kerumove nevjenčane supruge Fani Horvat te preko dvorišta ušao u kuću.

Podsjetimo, Kerum je prijavio krađu iz svog sefa u kojem je navodno bilo više od dva milijuna kuna i iznimno vrijedan zlatni nakit Fani Horvat. Po Splitu se odmah nakon provale pričalo kako policija istražuje i neke druge okolnosti jer je Kerum u ozbiljnim financijskim problemima.

>>Kerum na meti provalnika: Prijavio je krađu dva milijuna kuna

Ključne riječi

Komentara 39

BL
Blender
23:07 15.08.2012.

Ja sam mu vec cestitku poslao, bravu ! Uzmi tamo gdje ima i dajk onima koji nemaju!!!

DU
Deleted user
12:14 14.08.2012.

A šta Kerum nije lopov?

AN
Andreeejjj
13:23 14.08.2012.

Kerum je sam organizirao tu navodnu pljačku! Dečko tj "navodni" lopov nije iz Splita, već iz....tražite sami!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije