Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN KRAJEM GODINE

Požeški HDZ-ovac kojeg se sumnja za obiteljsko nasilje pušten da se brani sa slobode

Slavonski Brod: Priveden Vjekoslav Potočanac, bivši ravnatelj Županijskog Centra za socijalnu skrb
Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL
1/4
16.01.2024.
u 22:57

Nakon što su u utorak na Županijskom sudu u Slavonskom Brodu ispitani svi predloženi svjedoci, pušten je, neslužbeno se doznaje da se od optužbi za obiteljsko nasilje brani sa slobode

Bivši ravnatelj požeško-slavonskog Zavoda za socijalni rad Vjekoslav Potočanac, koji je osumnjičen za obiteljsko nasilje pušten je u utorak da se brani sa slobode nakon što su ispitani svi svjedoci. Bivši ravnatelj i predsjednik HDZ-a Općine Velika priveden je krajem prošle godine zbog sumnje u obiteljsko nasilje i povredu prava djeteta, a u istražnom zatvoru bio je zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke istrage, odnosno suprugu i troje maloljetne djece.

Nakon što su u utorak na Županijskom sudu u Slavonskom Brodu ispitani svi predloženi svjedoci, pušten je, neslužbeno se doznaje da se od optužbi za obiteljsko nasilje brani sa slobode. Općinsko državno odvjetništvo u Požegi tereti ga da je počinio kaznena djela na štetu svoje supruge i troje djece, odnosno svojim je postupanjem ugrozio normalni psihofizički razvoj djece, a oštećenicu dovodio u ponižavajući položaj.

Obiteljsko nasilje prijavila je njegova supruga. U međuvremenu je smijenjen s mjesta ravnatelja područnog Zavoda za socijalnu skrb.

POVEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije