Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKTIVNOSTI NOGOMETAŠA

Požega: Građani i donatori pomažu rad kluba

donatori
Foto: Dusan Mirkovic/PIXSELL
1/3
08.02.2014.
u 17:19

Prvom donatorskom večeri Nogometni klub „Požega“ prikupljao je novčana sredstva za svoje aktivnosti, ponajprije za rad za mlađim uzrasnim skupinama nogometaša, te za kupovinu sportske opreme

Prvom donatorskom večeri Nogometni klub „Požega“ prikupljao je novčana sredstva za svoje aktivnosti, ponajprije za rad za mlađim uzrasnim skupinama nogometaša, te za kupovinu sportske opreme. Svoj prilog tomu dali su brojni građani Požege kupovinom ulaznica i tombola, te sponzori potporom organizaciji priredbe.

-Ovakvu večer dugo smo planirali, no sada smo je ostvarili zahvaljujući trudu trenera mlađi kategorija igrača – kaže Jozo Bešlić, predsjednik kluba koji je lani proslavio pola stoljeća rada. Gradonačelnik Požege Vedran Neferović, kojemu je dodijeljena plaketa za suradnju, posebno je pohvalio njihov rad sa malim nogometašima.

Za ostvarene rezultate u sezoni 2103./14. godine priznanja su dobili mladi igrači Filip Margeta, Ivan Čertik, Tin Ujević, David Siguranjak, Niko Čuljak, Domagoj Pojer, Bernard Skeledfžić, Roko Anić i Bruno Raguž, te zahvalnice Mateo Ivanešić, Borna Knezović, Stjepan Matanić i Marko Milobara.

Predstavljene su sve uzrasne kategorije malih nogometaša i njihovi treneri, a plakete su primili počasni predsjednik Krešimir Bubak, Dražen Jurišić i najborbeniji igrač Dario Darmopil.

Za dobro raspoloženje nastupili su tamburaši „Castrum“ koji su svoj nastup donirali ovom vrijednom klubu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije