Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karamarko u Kninu

'Pozdravljam sjednicu VNS-a ako će se na njoj raspravljati o 400.000 nezaposlenih'

Karamarko u Kninu
Foto: HDZ
25.03.2014.
u 21:12

Nitko sretniji od mene ako naša pobjeda na nadolazećim izborima krene iz ove županije, iz ovog grada! - poručio je Karamarko iz Knina

- Svaki dolazak u Knin čini me sretnim i zadovoljnim - poručio je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko uoči proslave 24. obljetnice osnutka HDZ-a Grada Knina i Općine Kijevo.

- Ovo je grad Hrvatske demokratske zajednice, grad koji simbolizira hrvatsku slobodu, grad u kojem su sažete sve naše emocije. Nitko sretniji od mene ako naša pobjeda na nadolazećim izborima krene iz ove županije, iz ovog grada! - rekao je šef HDZ-a.

Karamarko se osvrnuo i na rezultate Crobarometra, po kojemu su HDZ i SDP prvi puta izjednačeni. - Ankete su vrlo relativna stvar. Po ovoj zadnjoj vodimo 0.1% u odnosu na SDP, no mi već dugo znamo da vodimo puno, puno više. Realan rezultat bila bi razlika od 10% za nas. Najbolja anketa bit će izbori za Europski parlament 25. svibnja. Dobit ćemo 10-12% više od Kukuriku koalicije. To je sigurno - uvjeren je Karamarko.

Na novinarsko pitanje o Josipovićevom prijedlogu premijeru Milanoviću za sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost Karamarko je rekao "ako je to sjednica na kojoj će tema biti teška gospodarska situacija u državi, gotovo 400 tisuća nezaposlenih, socijalni slučajevi i sirotinja koja se regrutira nevjerojatnom brzinom, onda pozdravljam tu odluku." Dodao je kako je to pravo predsjednika Josipovića te kako je on sam predsjednika nekoliko puta pozivao da kod Milanovića inicira tematsku sjednicu Vlade o, kako je rekao, katastrofalnom stanju u kojem se Hrvatska nalazi i lošem životnom standardu naših građana.

- Ako je to tema Vijeća, onda da! Ali ako je tema nešto drugo - to je vrlo neozbiljno - istaknuo je.

Novinari su Karamarka pitali i za potez ministra Željka Jovanovića koji mu je poslao udžbenike nakon njegove primjedbe na nedovoljnu zastupljenost Domovinskog rata u školama. - Aktualna se vlada šali na vrlo neprimjeren način. Domovinski rat nije na pravi način zastupljen u našim udžbenicima. Naša djeca ne uče dovoljno o Domovinskom ratu ni o njegovim herojima. Ne uče o pravom karakteru Domovinskog rata i pravom karakteru agresora. Nije moja razina komentirati Jovanovićeve postupke - zaključio je Karamarko.

>> HDZ prvi put ispred SDP-a, ORaH na 7,5%

Komentara 18

PO
poludiopremijer
22:19 25.03.2014.

Čestitam Tomislave, znamo mi koliko je sati kad režimske ankete daju prednost HDZu

Avatar mijan
mijan
22:48 25.03.2014.

Spominjanje sjednice VNS-a vise mi lici na poziv na uzbunu jer su ovi mornari tek sada uvidjeli da brod propusta na vise mjesta ! Sada bi pozicionaske strukture igrale na kartu nacionalne ugroze, a do jucer su lamentirali o partizanskim kapama, o bezrezervnim podrskama u regionu, o prodaji nacionalnog blaga, o odgovornosti ......... pa sto su , gdje su, cime su se to bavili do sada ????

Avatar Sveušesnaest
Sveušesnaest
21:31 25.03.2014.

Karamarko je mogao poručiti Josipoviću kako bi mu bilo puno bolje da je sazvao VNS pa da raspravlja o Vučićevom govoru u Petrinji, da rspravljaju o čuvanju zračnog prostora RH dok su nam MIG-ovi u Ukrajini, i pitanje da li će se vratiti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije