Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Tijardovićevoj ulici

Požar u zagrebačkom stanu širio se na gornje katove, vatrogasci visinskim vozilom spasili trudnicu

Zagreb: U Prečkom izbio požar u stambenoj zgradi koji se proširio na gornje katove
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/13
15.08.2020.
u 12:49

Uzrok požara još uvijek nije poznat i utvrdit će se očevidom PU zagrebačke

U zagrebačkog Tijardovićevoj ulici u naselju Prečko danas prije 12 sati došlo je do požara u stanu u stambenoj zgradi. Požar se širio na gornje katove te zahvatio stanove na četvrtom, petom i šestom katu. 

Vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Zagreb na teren su došli u 12 sati s devet vozila i 28 vatrogasaca. Požar su krenuli gasiti s dva mlaza, no pripremali su i treći kako bi zaustavili moguće širenje. Visinskim su vozilom spasili trudnicu, a potom još dvije osobe. 

Požar je lokaliziran u 12.18 sati, a na terenu su, osim pripadnika JVP-a, djelatnici Policijske uprave zagrebačke, Elektre Zagreb, Plinare i Ureda za upravljanje u hitnim situcijama. 

Uzrok požara još uvijek nije poznat i utvrdit će se očevidom PU zagrebačke. 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
11:24 17.08.2020.

tko je zaboravil ručak na šparetu????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije