Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvar na instalacijama

Požar progutao kuću sedmeročlane obitelji

Požar
Foto: Radio Nova Gradiška
05.11.2018.
u 14:34

Policija i inspektor zaštite od požara očevidom su utvrdili da je do požara došlo u spavaćoj sobi uslijed kratkog spoja na električnim instalacijama

Sedmeročlana obitelj ostala je bez krova nad glavom u požaru koji je u nedjelju oko 19 sati izbio na obiteljskoj kući u vlasništvu 33-godišnjaka u Novoj Gradiški.

Dok su vatrogasci gasili požar, stanari kuće su zajedno s okupljenim susjedima nemoćno gledali kako vatra guta njihov dom. Kako doznajemo, obitelj je nedavno na kući promijenila stolariju, a sada je veći dio objekta izgorio u plamenu. Policija i inspektor zaštite od požara očevidom su utvrdili da je do požara došlo u spavaćoj sobi uslijed kratkog spoja na električnim instalacijama.

Nakon toga se vatra proširila na cijelu sobu, a potom i na krovište. U požaru nije bilo ozlijeđenih, a nastala materijalna šteta cijeni se na više desetaka tisuća kuna.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
18:22 05.11.2018.

Napišite adresu ili broj tekućeg /žiro računa. Ili barem najbližeg Crvenog križa.

AN
AnteKino
20:11 05.11.2018.

Bolje da je izgorila , sigurno kad se obnovi bude bolja ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije