Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gasi i kanader

Požar kod Bilica u blizini Šibenika

Rasline: Vatrogasci uz pomoć kanadera brane brane kuće od vatre
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
29.08.2017.
u 19:40

Prema prvim informacijama, kuće nisu ugrožene, no teren je zahtjevan i gori gusta šuma.

Oko 18,19 sati planuo je požar na području Bilica u naselju Mihaljevići, a na teren je vatrogascima u pomoć poslan kanader, doznaje se u Županijskom centru 112.

"Dojava o požaru u naselju Mihaljevići je zaprimljena u 18,19 sati, na teren su upućeni DVD-a Bilice, Brodarica i Šibenik i JVP Šibenik, a budući da je riječ o zahtjevnom terenu, u pomoć im stiže jedan kanader", izvijestili su iz tog županijskog centra.

Prema prvim informacijama, kuće nisu ugrožene, no teren je zahtjevan i gori gusta šuma.

Ključne riječi

Komentara 3

GU
Gustirna
21:42 29.08.2017.

A cetnici koji potpaljuju hrvatsku lijepo su skrenuli pricu na hos-ovu spomen plocu....kaze predsjednik srbije vucic da vise ima u hrvatskoj ljubitelja cetnika seselja nego u srbiji...i kada bolje razmislim koga sve imamo u sdp-u,hns-u,sdss vucic je potpuno u pravu....

KA
kamenjar0404
21:58 29.08.2017.

Pale cetnic i JNA fašisti !!!! Dokle ?????

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
21:30 29.08.2017.

Zar je uz Boga I domoljubje ponovno buknula domoljubna hrvatska vatra? Mi pravi hrvati smo vatreni ljudi pa ako smo za dom spremni bičemo spremni i za gašenje..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije