Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika debata u Njemačkoj
Povratak na članak

Povratkom ročnika ublažili bi jaki utjecaj neonacista u vojsci

Vojnici sada služe dobrovoljni vojni rok u trajanju od 7 do 23 mjeseca, ovisno o rodu

Komentari 3

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
14:05 08.07.2020.

Znači ne smije biti desničarenja u vojsci... A ljevičarenja smije? Jer prema podacima za prošlu godinu desničari uopće ne predstavljaju opasnost kakvom ju prikazuju. Najviše je uhićenih islamskih terorista, na drugom mjestu ljevičarskih terorista, a zanemariv broj desničarskih terorista.

VL
DU
Deleted user
17:00 08.07.2020.

Otkriveno je kako su specijalne postrojbe Bundeswehra premrežene radikalnim desničarima...... evo ja ću vam otkriti da je cjelokupna Bundesrepublik Deutschland premrežene radikalnim ljevičarima na svim razinama vlasti ..... (otkrivam toplu vodu)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.