Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostvaren napredak

Povijesni sastanak Donalda Trumpa i Kim Jong Una 12. lipnja

Donald TRump i Kim Jong UN
Foto: Reuter/PIXSELL
1/2
04.06.2018.
u 22:40

Do objave točnog vremena sastanka došlo je tri dana nakon što je Trump ugostio visoku sjevernokorejsku delegaciju u Bijeloj kući, koja mu je predala Kimovo pismo.

Prvi sastanak američkog predsjednika Donalda Trumpa i sjevernokorejskog vođe Kim Jong Una održat će se u utorak 12. lipnja u 9 sati ujutro po lokalnom vremenu u Singapuru (03:00 sati u Hrvatskoj), objavila je u ponedjeljak Bijela kuća.

- Aktivno se pripremamo za summit', rekla je Sarah Sanders, glasnogovornica Donalda Trumpa.

Do objave točnog vremena sastanka došlo je tri dana nakon što je Trump ugostio visoku sjevernokorejsku delegaciju u Bijeloj kući, koja mu je predala Kimovo pismo.

Upitana o sadržaju pisma, Sanders je odbila ući u pojedinosti, ali je dodala da stvari idu u dobrom smjeru i da je postignut 'značajan napredak'.

- Mogu vam reći da predsjednik dobiva redovite dnevne informacije o Severnoj Koreji od njegovog tima za nacionalnu sigurnost', rekla je.

Donald TRump i Kim Jong UN
1/10

Komentara 2

Avatar TheJack
TheJack
23:03 04.06.2018.

"Summit", je l' to 'rva'cki, htvatski, ili novogovor?

DU
Deleted user
23:39 04.06.2018.

Samo da riža bude dostatna do 12 og

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije