Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASVIM SLUČAJNO

Kakav ulov policije: Krađa građevinske opreme dovela do senzacionalnog otkrića

Policija je pronašla kolekciju skupocjenih automobila
Foto: Twitter/Screenshot
1/2
14.05.2020.
u 17:55

Nakon detaljne istrage utvrdit će se porijeklo vozila, a svi automobili će biti vraćeni vlasnicima.

U španjolskoj regiji Baskiji, vlasti su sasvim slučajno otkrile veliku, a zasigurno i povijesnu kolekciju ukradenih automobila. 

Naime, policija Erzaintza je sredinom travnja tijekom potrage za ukradenom opremom s gradilišta naletjela na kolekciju skupocjenih automobila.

Kod osumnjičenog 42-godišnjaka pronađeni su vrlo rijetki primjerci automobila pa policija pretpostavlja da su stigli iz različitih zemalja Europe. Također, sumnjaju i na daljnju preprodaju vozila na ilegalnom tržištu. Policija je uvjerena kako su svi primjerci ukradeni, a tome svjedoče i krivotvoreni brojevi šasija. 

Policiju je tragala za ukradenim generatorom, a potraga ih je odvela u obalni grad Getariju, gdje su ga i pronašli s ukradenim kamionom. Tada su i uhitili spomenutog sumnjivca, a kod njega su pronašli ilegalno oružje i više od 10 tisuća eura, piše portal The Drive.

Nakon što su pretražili ostatak imanja, policija je pronašla 26 legendarnih automobila, a neki od njih su i BMW M3 (E30), BMW M3 (E36), Ford Escort RS Cosworth (1 od 7,145), Ford Sierra RS500 Cosworth (1 od 500), Lancia Delta HF Integrale, Mercedes-Benz 190E Cosworth Evolution II (1 od 502), Mitsubishi Lancer Evolution (IV, VI, VI Tommi Mäkinen Edition, VII, itd), Renault 5 Turbo (1 od 4,987) i brojni drugi. 

Nakon detaljne istrage utvrdit će se porijeklo vozila, a svi automobili će biti vraćeni vlasnicima, stoji u priopćenju policije Ertsainza

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije