Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sumnja u valjanost dokumenata o posvojenju
Povratak na članak

Potvrdilo Ministarstvo: Osam Hrvata u pritvoru u Zambiji, uhićeni s djecom iz Konga

Uhićene hrvatske državljane posjetio je djelatnik hrvatskog veleposlanstva u Pretoriji i pružio im konzularnu pomoć

Komentari 10

SA
sasha68
11:37 24.12.2022.

otišli kekinovi frendovi bez papira pokupit djecu i svi šute?? da nisu ljevičari svi bi digli hajku. dakle lijepo im se stavlja na teret da nisu išli preko ministarstava nego platitli nekom za falsifikate, isto ko sto rade sa diplomamam, i sebe nazivaju elitom i rugaju se radnicima da su sirotinja nepismena-eto ko su i nek su tako prošli

VL
GI
gira
21:19 24.12.2022.

Ključ baciti u ocean.

VL
ST
starivol
11:55 24.12.2022.

Iz "popljačkane,sirotinjske,gospodarski uništene itd." Hrvatske moraju po siročad u Zambiju i Kongo?!

VL
Avatar Malo_vitra
Malo_vitra
18:14 24.12.2022.

Kak nekome može past na pamet krast crncima djecu? Oni koji žele biti posvojeni dođu sami na Lampeduzu.

VL
LI
Liberalčić
13:27 26.12.2022.

Jako ste slabo popratili ovu vijest. Zamislimo da je u otmici djece sudjelovao npr. bubnjar M. P. Thompsona.

VL
Avatar uputnik
uputnik
15:20 25.12.2022.

Uhićena je Azra Imamović Subošić djelatnica Ustavnog suda RH supruga gitariste hladnog piva.

VL
VI
vidum
09:50 25.12.2022.

Ne pitajte me odakle znam, ali znam iz prve ruke kako to ide u tim zemljama. Za svaki papir, za svaki potpis, pored propisanih taksi, morate nekom tutnuti u ruku. Inače sve može otići kvragu.

VL
DA
Dr.Ale
13:38 24.12.2022.

Osobno poznajem par koji je tamo otišao. Godinama žele djecu i nisu mogli imati ih. Pokušali su u našim domovima. Nisu uspjeli. Toliko su željeli dijete da su se odlučili na ovaj potez. Pošteno su platili usluge agencijama i odvjetnicima. Dobili su i putovnice za djecu od ministarstva u RH. Pružili bi toj djeci topli dom pun ljubavi. Prevareni su. Netko u Kongu nije dobio lovu koju je trebao dobiti ili tko zna što. Čame u afričkom zatvoru. Ima li itko ideju kako će njihov život nakon ovoga izgledati? Kako tretiraju žene na takvim mjestima? Danas je Badnjak. Praznik koji bi trebao biti pun ljubavi i razumijevanja? Čitam komentare po portalima. Kakve veze ima što je Zoran bubnjar? Što je ljevičar? Ili nije? Boja djeteta? Kako ljude nije sramota takve gadosti pisati o nekome koga niti ne poznaju, baratajući pritom neprovjerenim podacima. Strašna realnost današnjih vremena. Zoki i ostali koji sada čamite u zatvoru, neka vam je sa srećom i držim vam fige! Svima sve najbolje za blagdane.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.