Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrhovni sud

Potvrđena presuda Kristijanu Stojanoviću za pokušaj ubojstva Lea Paurevića

Kristijan Stojanović
Foto: Tino Jurić/Pixsell
19.11.2015.
u 06:30

Stojanovića očekuje ponovljeno suđenje zbog ubojstva njegovog prijatelja Ive Stipetića 2010. godine na Kočinjem brdu kod Klisa.

Iako je Vrhovni sud potvrdio presudu Kristijanu Stojanoviću Kikiju za pokušaj ubojstva bivšeg specijalca Lea Paurovića, od 4 godine i 4 mjeseca zatvora, Stojanović može biti relativno zadovoljan.

Naime, ukinuta je suspenzija na uvjetnu presudu od 10 mjeseci zatvora zbog teškog ozljeđivanja Joška Svaline u splitskom zatvoru Bilice, zbog kojega mu je na splitskom Županijskom sudu izrečena jedinstvena kazna od 4 godine i 10 mjeseci pa je sada prošao bolje i mogao bi šest mjeseci ranije na slobodu.

Međutim, Stojanovića očekuje ponovljeno suđenje zbog ubojstva njegovog prijatelja Ive Stipetića 2010. godine na Kočinjem brdu kod Klisa. U prvom je suđenju je nepravomoćno osuđen i na 14 godina zatvora, ali ljetos je Vrhovni sud presudu ukinuo i vratio na ponovno suđenje pred izmijenjenim sudskim vijećem.

>> Kristijanu Stojanoviću Kikiju 4 godine i 4 mjeseca zatvora za pokušaj ubojstva 

>> Lea Paurevića pokušao je ubiti pucajući s motocikla

Komentara 1

KA
Kameni
10:04 21.11.2015.

Srbi su uvijek srbi, bez obzira gdje se nalaze i kako se izjasnjavaju. Takvih je pola Hrvatske, pogledajmo malo prezimena, krv nije voda, sve su to Karadjordjeviceva srbadija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije