Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLASTI POKRENULE ISTRAGU
Povratak na članak

Potvrđen identitet vojnika kojeg su Rusi ubili i sve snimili. Sestra: 'Nikada nije skrivao istinu'

Društvenim mrežama kružila je snimka na kojoj jedan vojnik puši cigaretu u rovu. Potom je izgovorio ono što će biti njegove posljednje riječi: 'Slava Ukrajini', a nakon čega je bio upucan

Komentari 21

CR
Croatiadobola
07:55 08.03.2023.

Samo oni koji su se borili za svoj DOM mogu razumjeti i iskazati poštovanje prema ovom vojnika. Geopolitički interesi i ciljevi su jako, jako, jako daleko od rova u kojem.je mučki ubijen odanih vojnik. Njegov izbor je bio biti vojnik svoje Domovine ili život kao život kukavica. Slava Ukrajini

VL
CR
Croatiadobola
07:45 08.03.2023.

Respekt hrabrom i odanom Ukrajincu. Ruski zločinački pohod osuđen je na propast koji će se dogoditi prije ili kasnije. Agresiju i zločin ruske armade ne može se opravdati apsolutno ničime. Slava Ukrajini.

VL
LU
luftbrenzzer
11:39 08.03.2023.

"''snimka još jedan dokaz da je ovaj rat genocidan'', Tako je. nema više viteštva i čovječnosti starih dobrih vremena kad se ratovalo po utvrđenim pravilima i konvencijama. Tim regulama točno je utvrđeno kako se ubija milosrdno i moralno opravdano. Danasanas se više nitko ne pridržava vojne stege (kao npr za vrijeme NDH), ter se protivnički vojnici muče i ubijaju na neprikladne načine načine, iako postoje jasna pravila postupanaj.

VL
LJ
ljudeman
08:54 12.03.2023.

Imaju li svi Ukrajinci sliku u počasnoj odori

VL
DU
Deleted user
12:18 08.03.2023.

Interesantno ,Dok su U-krajinci ubijali ruske zarobljenike polusvet se nije javljao

VL
DU
Deleted user
15:21 07.03.2023.

Treba nekako skrenuti pozornost javnosti s pada Bakhmuta.

VL
Avatar PravedniSrbin
PravedniSrbin
15:53 07.03.2023.

čudo, Ukri ovako nešto nikad nebi uradili, oni su andjeli!

VL
Avatar Glasrazuma1
Glasrazuma1
14:52 07.03.2023.

Koliko je bilo istih primera ali samo sa druge strane a da niste za njih saznali putem vase Americko Europske propagande i medijskog rata? Slava svim nevinim zrtvama u ovom besmislenom ratu koji su zapoceli Americki mirotvorci dovlaceci svoj nuklearnii potrncijal na granicu Rusije, joja takvo sto nema na granicama Amerike a mogla bi imati.

VL
Avatar Heisenberg
Heisenberg
15:08 07.03.2023.

Rat je pun tragedija, ali ne treba smetnuti s uma tko je gurnuo ukrajinski narod u rat! Dokumentarac Ukraine on fire, zadaća za sve komentatore.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.