Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA RIBAR

Potvrđena optužnica protiv Rene Sinovčića

Reno Sinovčić
Dalibor Urukalović/PIXSELL
03.11.2017.
u 13:59

USKOK u optužnici tvrdi da je u predstečajnoj nagodbi Sinovčićeve medijske kuće VOX, ali i iz NK Zadra izvučeno preko 120 milijuna kuna, a optuženici niječu krivnju

Optužno vijeće zagrebačkog županijskog suda potvrdilo je optužnicu protiv Rene Sinovčića i drugih optuženi u aferi Ribar. Sinovčića se tereti za štetu od 120 milijuna kuna, a optužen je i zbog predstečajne nagodbe Voxa, jedne od njegovih tvrtki.

Osim Sinovčića i njegove tvrtke optuženi su još Vjekoslav Jurlina, pročelnik zadarske Porezne uprave, Stoja Mučaj, njegova nasljednica, poreznici Željan Pejković, Marko Lozančić i Irena Anić te bivši direktori NK Zadra Novica Erlić i Dalibor Zebić.

USKOK u optužnici tvrdi da je u predstečajnoj nagodbi Sinovčićeve medijske kuće VOX, ali i iz NK Zadra izvučeno preko 120 milijuna kuna, a optuženici niječu krivnju. Sinovčić je u javnosti poznat kao bivši nogometni sudac, vlasnik nekoliko zadarskih medija, ali i član Gradskog vijećnika u koje je izabran kao nositelj nezavisne liste koju je okupio nakon izlaza iz HDZ-a.

Komentara 5

DU
duxnacije
14:36 03.11.2017.

Prokleta kriminalna drżava, stoko pravosudna dajte više nekog osudite!!!!

Avatar arba_arba
arba_arba
21:15 03.11.2017.

Sican se kad su Rena uvatili i izvukli iz VW Golfa 3, a Zlatko Canjuga nekidan vozi svoju Lepu Brenu sa SUVem Doma.

DU
Deleted user
16:27 03.11.2017.

Reno...... leže tri crnogorca pod drvetom..prođe auto..prođe još 20 minuta iza toga i,kaže prvi crnogorac "prošo reno".prođe još 20 minuta, kaže drugi "nije reno nego pežo".prođe još 20 minuta,kaže treći crnogorac "dok se vas dva svađate, je iđem doma".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije