Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podrhtavanje tla

Potres pogodio BiH, osjetio se u Hrvatskoj: 'Kao eksplozija. Nije dugo trajalo'

potres
EMSC
27.12.2022.
u 08:27

Potres se osjetio i u Hrvatskoj, kako javljaju korisnici, na području Mekovića, Opuzena...

Prema informacijama EMSC-a BiH je jutros u 7,49 sati pogodio potres. Iako je prvotna magnituda bila 3,4 po Richteru, smanjena je na 2,8. Epicentar je bio 20 km od Mostara i 14 km od Metkovića. Potres se osjetio i u Hrvatskoj, kako javljaju korisnici, na području Mekovića, Opuzena... 

'Brz i žustar udar, kratko trajao ali jako zatreslo', 'Dobro zatutnjalo', 'Jako se zatreslo, ali kratko. Osjetio se dolazni val potresa', javljaju korisnici s područja BiH.

"Kao eksplozija. Nije dugo trajalo', napisao je korisnik iz Metkovića. 'Prvo zvuk a onda lagana vibracija', napisao je korisnik iz Opuzena. 

Ključne riječi

Komentara 2

VA
vadis1
17:14 27.12.2022.

Potres u BiH a osjeti se u Hrvatskoj. Koliko je BiH daleko od Hrvatske? U samo je trbuhu. Sve je samo nekoliko desetaka kilometara daleko.

TE
Teig1
09:38 27.12.2022.

Obuka Ukrajinaca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije