Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3.2 po Richteru

Potres kod Mostara, i u Hrvatskoj osjetili podrhtavanje: 'Dugo tutnjanje'

EMSC
01.07.2023.
u 11:22

Građani javljaju kako su osjetili potres i u Hrvatskoj, a epicentar je bio 40-ak kilometra od Mostara

Novo podrthavanje zabilježeno je danas oko 10.45 sati u Bosni i Hercegovini, a jačina potresa bila je 3.2 po Richteru. Građani na području Mostara javljaju kako su osjetili potres.

- U Mostaru na 5. katu je zatutnjalo i kratko zaljuljalo zgradu - pišu svjedoci. 

Epicentar potresa bio je oko 40 km od Mostara te 12 km od Vitine, i to na dubini od šest kilometra. Potres se osjetio i u Hrvatskoj. - Lagano je zatreslo - poručili su korisnici iz Vrgorca. - Lagano je podrhtavalo u Makarskoj - dodali su korisnici. - Dugo tutnjanje i malo zatreslo - još je jedan komentar iz Hrvatske.

Podsjetimo, jučer u jutarnjim satima došlo je do potresa od 4.0 po Richteru i u moru kod Dubrovnika, a broji su javili kako su ga značajno osjetili. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Strava na sjeveru Hrvatske: Aktivirao ručnu bombu, ubio ženu i sebe

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije