Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija traga za 55-godišnjakom osumnjičenim za ubojstvo Nike Pilića (69)

Potraga za osumnjičenikom za ubojstvo Nike Pilića

očevid
GORAN FERBEZAR/PIXSELL
24.12.2009.
u 11:41

Jutros su obavljeni rezultati obdukcije kojom je utvrđeno da je Niko Pilić preminuo od višestrukih prijeloma baze lubanje i kostiju lica.

VINKOVCI - Policijska uprava vukovarsko-srijemska danas je priopćila da intenzivno traga za 55-godišnjakom iz Ostrova osnovano osumnjičenim da je u srijedu oko 1,30 sati u Vinkovačkoj ulici u Ostrovu ubio svog sumještanina Niku Pilića (69) nakon što su noć proveli u seoskoj krčmi i gdje je, navodno, bilo svađe.

>> Dječak šetao ulicom i našao mrtvog susjeda

Očevid je pokazao da je Pilić ubijen s najmanje četiri udraca blok-ciglom u glavu te je od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuo, a jutros obavljenom obdukcijom utvrđeno je da je smrt nastupila zbog višestrukih prijeloma baze lubanje i kostiju lica.

Ubojica je mrtvo tijelo bacio u odvodni kanal uz cestu i prekrio ga snijegom te se udaljio u nepoznatom smjeru i od tada je u bijegu.

Tijelo Nike Pilića koji je živio sam u trošnoj kući i preživljavao od socijalne pomoći, pronađeno je u srijedu oko 9,30 sati u kanalu 20-ak metara od njegove kuće. Istog se dana se Ostrovom proširila glasina da je ubojica "Branko Zvezdaš", a on od tada nije viđen u selu.

Ostrovo je selo s većinskim srpskim stanovništvom gdje živi tek 50-ak Hrvata pa tragičan slučaj poprima i širi okvir nacionalne netrpeljivosti iako Ostrovci kažu da su obojica bila sklona piću i skitnji po selu.

Policijski glasnogovornik Krunoslav Žgela kaže da policija poduzima mjere i radnje kako bi pronašla i procesuirala počinitelja ovoga kaznenog djela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije