Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjegao iz stana
Povratak na članak

Muž ih uhvatio u ljubavnom klinču? Evo gdje se muškarac skrivao potpuno gol

Prema glavnom akteru videa, može se pretpostavljati kako je muškarac bio u akciji sa zauzetom ženom

Komentari 2

Avatar Moodleen
Moodleen
14:19 17.03.2017.

Stara poslovica: ko hebe, taj i nahebe. Pa kad si mužić prepozna prozor svoje sobice, biće i "ko je heben, sad je leden":

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:23 17.03.2017.

istinit dogadjaj: Muž, lovac ode od kuće na posao u grad. nakon 10 minuta se sjeti da bi trebao ponijeti pušku na upucavanje. Vrati se nazad, uzme pušku, koja je bila u ljetnoj kuhinji, čuje glasove u kući, koja je trebala biti prazna, jer je supruga otišla isto raditi, udje u kuću a u sobi supruga sa šefom, u krevetu goli. Šef kad je vidio pušku, onesvijestio se. Puška je bila prazna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.