Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjegao iz stana

Muž ih uhvatio u ljubavnom klinču? Evo gdje se muškarac skrivao potpuno gol

gol na krovu
Foto: Screenshot Facebook
17.03.2017.
u 13:25

Prema glavnom akteru videa, može se pretpostavljati kako je muškarac bio u akciji sa zauzetom ženom

Zanimljiva snimka iz Francuske, o kojoj se ne zna puno toga, objavljena je na Facebooku, ali se zato prema glavnom akteru videa dosta toga može pogoditi.

Muškarac se, naime, kao od majke rođen skriva na krovu jedne zgrade, a to nije promaknulo susjedu iz zgrade preko puta da ga snimi i objavi na društvenim mrežama.

Pretpostavlja se kako je goli muškarac bio u stanu nevjerne žene pa je pobjegao kada je njezin partner nenadano došao kući.

Snimka je u dva dana postala pravi hit i na Facebooku je pogledana više od milijun i pol puta. 

>> Uhvatila muža u kafiću s drugom, no nije ostala dužna ni njemu, a ni ljubavnici

Komentara 2

Avatar Moodleen
Moodleen
14:19 17.03.2017.

Stara poslovica: ko hebe, taj i nahebe. Pa kad si mužić prepozna prozor svoje sobice, biće i "ko je heben, sad je leden":

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:23 17.03.2017.

istinit dogadjaj: Muž, lovac ode od kuće na posao u grad. nakon 10 minuta se sjeti da bi trebao ponijeti pušku na upucavanje. Vrati se nazad, uzme pušku, koja je bila u ljetnoj kuhinji, čuje glasove u kući, koja je trebala biti prazna, jer je supruga otišla isto raditi, udje u kuću a u sobi supruga sa šefom, u krevetu goli. Šef kad je vidio pušku, onesvijestio se. Puška je bila prazna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije