Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAKRIZA
Povratak na članak

Potpuni ekonomski slom SAD-a: Broj nezaposlenih narastao na oko 30 milijuna

Nešto manje od četiri milijuna Amerikanaca zatražilo je u prošlom tjednu naknadu za nezaposlenost, što pokazuje da je val otpuštanja zahvatio i sektore koji u početku nisu bili izravno pogođeni mjerama suzbijanja koronavirusa.

Komentari 34

VA
vadis1
18:39 30.04.2020.

Miroslav P: Kao u svemu u zivotu nista nije perfektno tako ni USA. SSSR je davno propao, bas zato sto su bili socialisticka zemlja. Sto to znaci? To znaci izmedju ostalog da lijencine i nesposobne netko treba suportirati, a onda to ugusi marljive i sposobne jer nisu spremni na dodatni napor. Kuba bas nikome nije uzor. Na Zapadu postoji idividualna odgovornost, ne kao u bivsim socialistickim zemljama ukljucujuci Hrvatskou, nitko nije odgovoran. Gospodine Miroslave, ne mozete trositi vise nego imate, eventualno sve dodje na naplatu. U Hrvatskoj nazalost socialisticko ponasanje i mentalitet traju.

VL
Avatar local_patriot
local_patriot
18:36 30.04.2020.

izhebali ih kinezi kao male majmune heheheh,neka past ce oni na koljena pa ce jesti koru s drveca kao partizani

VL
OR
orao10
07:04 01.05.2020.

600 dolara drzavne i 450 od savezne drzave u kojoj zivim tjedno pomoci to je preko cetiri tisuce mjesecno i vise zaradjivam nego kad sam radio i sjedim kod kuce i pojem coronu,mislim pivo

VL
MT
makan tahi
19:51 30.04.2020.

je, its gud đžab!!!

VL
MX
Mister X
21:54 30.04.2020.

Sad kad se gleda problem koji je nasto je jedini izlaz rat veče jačine i razmijera da se osvoji nešto pošteno da se ngdje nešto isplativo odradi . Nakon tolike godine ivesticije u modrno naoružanje .... Sve ostalo je suludauda igra bolesne svjetske politike, da demonstra demokraciji diktaturu cijelog svijeta ako zažele zbog gripe kao izgovor ............

VL
DU
Deleted user
18:57 30.04.2020.

i bez korone bi se to dogodilo zasičenost tržišta i neimaština građana ovo je dimna zavjesa za nešto gore

VL
Avatar Foton
Foton
19:38 30.04.2020.

Decki moji, situacija u USA je teska, nas nevjerojatni Predsjednik je uvelike tome doprinuo. Ali zemlja koja ima najacea sveucilista, desetine Nobelovaca, preko 100 milona univerzitetski obrazovanih ljudi, beskrajne rezerve hrane i goriva, najacu vojsku svijeta ce zadnja propasti. Da ne govorimo u financijskoj kontroli svijeta, dolar raste i raste, jer nijednoj drugoj valuti svijet ne vjeruje. Vakcina dolazi za nekih 6 mjeseci, 2021 ce biti godina oporavka, a 2022 ekonomskih rekorda, jer ce se nadoknadjivati 2 izgubljene godine.

VL
FA
fajlpz
19:04 30.04.2020.

Sve su velike (pod navodnik da je Amerika velika)civilizacije propale pa mora i Amerika leglo sve Sodome i Gomore.Jedino možda ih spase heroji Supermen,C.America i ostali Marvelovi prodavači magle.

VL
AN
anticenzura
18:39 30.04.2020.

Ove bankrotirane propalice u EU-ropskoj uniji samo svaki dan prebrojavaju nezaposlene u Americi, njuse njima po kuci, i nadaju se bankrotu Amerike. A jeste ih culi dragi gradjani da govore o sebi i zemljama clanicama bankrorirane EU-ropske unije, koliko stotina milijuna je njima gradjana ostalo na ulici na bez posla? U Njemackoj sve zivo bankrotiralo, automobilska industrija, avionske kompanije, i gdje se god okrenes, pomahnitala baba iz Berlina sakuplja olupine po zemlji i svijetu, i uskace kaofol ona sa drzavom spasavati more bankrotiranih kompanija i poduzeca. Sada citam u stranim medijima da ce ''spasiti'' i Lufhansu, ali da ce se radnicima prepoloviti place. Tocno ono o cemu sam ja i pisala mejsecima unazad, da ce njih Ameri pustiti niz vodu, i da ce Europa postati kontinent Trecega svijeta, crna bijeda i mizerija, sa jednom od mracnih diktatura na kontinentu, a Ameri ce od Kine uciniti Europu, uvesti njima demokarciju i kapitalizam, ili od nekog drugog kontinenta,a ove izdajnike pustiti niz vodu. Sta ce to Amerima, ta crna bijeda i mizerija, oni moraju imati bogatoga partnera, slicnoga sebi, sa visokim standardom u zemlji, i bogatim placama svojih gradjana, da bi i oni mogli ostati bogati i vodeca sila u svijetu.

VL
Avatar moskva
moskva
19:16 30.04.2020.

Zašto ne piše šta se dešava Mengelom 21 veka Billom Gatesom..Osnivač „Majkrosofta“ Bil Gejt glavni je krivac za pandemiju koronavirusa, najveću svetsku krizu od Drugog svetskog rata; on je osmislio SARS-Kov-2, širio ga planetom i ima vakcinu koju krije, arije, a ciljevi su mu zarada i ubijanje što više miliona ljudi. Ovo su tvrdnje koje se šire društvenim mrežama. Iako je većina tvrdnji u optužbama odbačena kao lažna, teorija da je Gejts neprijatelj broj jedan toliko je popularna da je 451.060 ljudi u SAD potpisalo peticiju u kojoj zahteva istragu protiv milijardera.

VL
MP
Miroslav.P
18:21 30.04.2020.

Ja sam o tome pisao vec davno. Evo prenosi JUTARNJI LIST za AL JEZERA govori nas Epidemiolog Krunoslav Capak jednostavno kaze . Zemlje socijalizma imale su bolji zdrastveni sustav . Toje sve skola bivseg SSSR koje su u svoju sustav unjele druge socijalisticke zemlje. Pase cudimo odkud Kuba jedna od najbolji na planeti u oblasti zdrastva. Ovi su poklekli Njemacka se drzi ovo drugo narocito Amerika zdrastveni sustav na razini Afrike. Sad ce tu moji domaci Amerikanci kmecat djelit minuse. Ali tako je to bez navijanja za nekog. Ovi gledali Holivudske filmove razne supermene Celicni Covjek razne vragove i sad pjong.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.