Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prodor mora

Potonuće jahte kod Šibenika: Dva člana posade spasila policija

policijski brod (1)
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
07.05.2013.
u 14:29

Brodolomci će biti prevezeni u Šibenik u kojem će se nastaviti istražne radnje, izvijestilo je Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture

U Šibeniku je oko 10.30 sati kod Šibenika potonula jahta, a dva člana posade spasila je posada policijskog plovila.

– Danas oko 10.30 sati na poziciji 6 do 7 nautičkih milja sjeverozapadno od svjetionika Blitvenica potonula je jahta m/y „Quo Vadis“ zbog naglog prodora mora, a dvoje članova posade spasila je posada policijskog plovila.

Brodolomci će biti prevezeni u Šibenik u kojem će se nastaviti istražne radnje. Pored polupotopljene jahte nalazi se ribarica registarske oznake 70TI koja će pokušati tegliti jahtu. Upozoreni su na oprez kako tonuća 14-metarska jahta ne bi ugrozila sigurnost broda i posadu ribarice.

Zagađenja za sada nema – izvijestilo je Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.

>> Čeh kod Malog Lošinja doživio havariju. Spasio se skokom

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije