Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedan policajac ozlijeđen

Potjera za vozačem: Pijan divljao cestom, dao se u bijeg, a onda se u sve umiješao i njegov suputnik

policija
Dino Stanin/PIXSELL/Ilustracija
06.08.2019.
u 13:06

Počinitelj prometne nesreće dao se u bijeg, pri čemu su ga spriječili policijski službenici uporabivši nad njim sredstva prisile. U tom trenutku 45-godišnji muškarac, koji se nalazio u istom vozilu, izašao je i verbalno i fizički napao policijske službenike

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom za kojeg se sumnja da je prilikom postupanja policijskih službenika iz Ludbrega zbog prometne nesreće u Sesvetama Ludbreškim jednog policajca verbalno i fizički napao. Cijela situacija dogodila se u petak, 2. kolovoza, nešto prije 18 sati.

Iz PU varaždinske navode da je utvrđeno da se u Vinogradskoj ulici u Sesvetama Ludbreškim dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom, javlja Varazdinski.hr.

Muškarac u dobi od 35 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.81 promila. Upravljao je iz smjera Sigeteca u smjeru Karlovca Ludbreškog. Brzinu vozila nije prilagodio stanju i uvjetima prometovanja te je zahvatio cestovnu bankinu i u zanošenju vozila sletio na travnatu površinu, nakon čega je udario u dvije dvorišne ograde.

Nakon prouzročene prometne nesreće vozač je ostavio oštećeno vozilo na mjestu događaja i sjeo u drugo vozilo kojim je upravljao 19-godišnjak i pobjegao s mjesta događaja. Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg su svjetlosnim i zvučnim signalima zaustavili su navedeno osobno vozilo u Sesvetama Ludbreškim te se 35-godišnji počinitelj prometne nesreće dao u bijeg, pri čemu su ga spriječili policijski službenici uporabivši nad njim sredstva prisile, izvijestili su iz PU varaždinske.

U tom trenutku 45-godišnji muškarac koji se nalazio u istom vozilu izišao je iz vozila i verbalno i fizički napao policijske službenike, koji su njega također svladali uz uporabu sredstava prisile. Navedenog 45-godišnjaka priveli su na kriminalističko istraživanje, navode iz PU varaždinske.

Jedan policijski službenik zadobio je ozljede te mu je medicinska pomoć pružena u Zavodu za hitnu medicinu Varaždinske županije. Ozljede su mu okvalificirane kao lakše tjelesne ozljede. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, protiv 45-godišnjaka podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 3

IV
IvicaKerempuh
17:12 06.08.2019.

V zagorski kleti je najlepše biti. S pajdašimi pravi z demižonke piti V zagorski kleti kak pravem je raju Popevke zvoniju po celomu kraju...

TB
taras.buljba
22:46 06.08.2019.

Onaj koji se usudi podici ruki na policajca najvjerojatnije fali vise od pola pameti.Maknuti od ociju javnosti dobro ispendreciti u stanici ili vec negdje i po kratkom postupku 60 dana zatvora uz paprenu novcanu kaznu.

GU
Gumbar136
06:47 07.08.2019.

da policija radi svoj posao toga nebi bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije