Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministri u akciji već od trenutka imenovanja
Povratak na članak

Poticaj poljoprivredi: PDV na repromaterijal od 2017. – 13%

Kao Plenkovićevi savjetnici za demografiju i energetiku spominju se Stjepan Šterc i Goran Granić, koji je bio stup Vlade Ivice Račana

Komentari 3

PO
portugisac
19:54 22.10.2016.

Pod hitno selektirati uvoz hrane. Čudi me što naši zastupnici sjede u EU parlamentima a od tih zemalja nisu ništa naučili. U Njemačkoj i drugim EU zemljama poticaji u poljoprivredi daju se na proizvod to jest na proizvedenu količinu. Kod nas i dalje daju na količinu zemljišta pa su nam zato polja neobrađena i pusta. Zadnje vrijeme je popularno da vlasnik zemlje daje drugome da obrađuje zemlju a on ubire poticaj. Do kada će se to dešavati u Hrvatskoj. Volio bih da gospon Tolušić to promijeni i uvede reda. Ovo u vezi s poticajima mnogima se neće dopasti ali mora se uvesti reda.

VL
K2
kritičar_2
19:50 22.10.2016.

I dalje PDV na hranu 25%,na turističke usluge 13 %.Koju mi vladu imamo?

VL
BL
Blomberg
19:38 22.10.2016.

ZASTO to nasa Vlada ne zabrani -- uvoz onih proizvoda koje nasa drzava ima i proizvodi, zasto se dozvoljava raznim prekupcima da uvoze skart, a nasi ljudi dobivaju smjesne sume za svoj trud. Kad ce Vlada konacno djelovati ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.