Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA
Povratak na članak

Potezi aktera proslave u Kninu udarac su radikalnoj desnici

Pobjeda u Oluji konačno je, nakon 25 godina, stavljena na pravo mjesto. Aktualna hrvatska politička elita napravila je povijesni iskorak u političkoj interpretaciji

Komentari 45

LO
lovsky
20:07 07.08.2020.

Meni je tragikomično vidjeti domovinski pokret i vučića na istoj strani kritika

VL
VE
veljača
20:19 07.08.2020.

Smjena generacja dolazi. Život društva se obnavlja. I to je dobro za sve, a najviše za generacije koje dolaze. Sigurno nitko ne želi da se mržnja prenosi na djecu i unuke. Mržnja, naime, ponajviše razara mrzitelja.

VL
Avatar Jalnuški
Jalnuški
22:05 07.08.2020.

Kako je reagirala radikalna ljevica? Recimo Sanja Modrić?

VL
SA
samoborka
20:33 07.08.2020.

Padoh s Marsa pa zato očito nisam u toku..Hrvatska ima radikalnu desnicu!? Hrvatska nema ni desnicu, a pogotovo ne radikalnu

VL
ZA
zagrebzm
20:58 07.08.2020.

Uzkokodakale se rvatine.

VL
OO
onako_ovlaš
21:23 07.08.2020.

neš ti analize,sociopolitički uravnotežene,te iracionalna desnica te opet desnica pa opet desnica u srbiji,desnica do desnice,ne vladan desnica, itd,a ne spominje da je sdss i pupovac doživio poraz na dosadašnjoj politici totalne poslušnosti srbiji u kojoj vlada lični režim,osobni despotizam vučića i dugo mu je trebalo da poveže da će srbija biti u konvulziji i političkoj epilepsiji još bar 20 godina i da je to dugo za čekati pa ako želi napraviti nešto uljudno i korisno srbima u hrvatskoj morao je raznim retoričkim zaobilaznicama potpisati poraz svoje dosadašnje politike

VL
LK
Lee.Kershaw
10:20 08.08.2020.

A. To taj bosanac. Be znam za radikalnu desnicu a za razliku od njega rođen sam ovdje kao i svi moji preci... On po zanimanju zapravo utječe na javno mijenje, pa tako i dobivamo one anketeod Ipson... teške promašaje što je vidljivo i ovdje. Ali on je podoban, mnogi nisu.

VL
5S
505.scrtom
22:04 07.08.2020.

pa baš, danas svatko može otić neprimjetno na tomsonov koncert i ukrast mu šou

VL
ED
edgar2
21:06 07.08.2020.

Mnogi ne razumiju da Hrvatska ne može biti zatvorena zemlja (kao Jugoslavija) jer je premala. Kao mala otvorena ekonomija (zemlja) osjetljivija je na šokove i manje stabilna i likvidna njezina valuta. Slijedi da za otvorenu ekonomiju, koristi od ulaska u monetarnu uniju u smislu povećanja likvidnosti i financijske stabilnosti mogu nadoknaditi dodatne troškove prilagodbe koji će nastati njezinim ulaskom u uniju.

VL
BR
Brobi
22:33 07.08.2020.

Potezi aktera proslave u Kninu udarac su temeljima hrvatske drzavnosti. Samo Brusselska budala koja nerazumije povjest ovih krajeva moze tako bezdusno gaziti po hrvatskim svetinjama. Srbski stogodisnji propagandni virus odavno inficirao sve pore hrvatskog drustva mediskog i politickog.

VL
Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
21:37 07.08.2020.

Oni koji pod zds glasaju Mesica, Racana, Milanovica, oni desnica???? Ti ni sami neznaju ni tko ni sto su!

VL
PL
plenkikok
20:29 07.08.2020.

Plenković sve više skreće u centar pa i ulijevo. Zna on gdje je većina glasova. Na ljevici, pa onda ide centar pa tek desnica. Glasači centra i ljevice su da se krene naprijed, jer ipak je 25 godina već prošlo od oluje. Desnici ostaje "tavorenje" u svome limbu gdje im je i mjesto. Ili da i oni krenu naprijed, a ne da žive u prošlosti. To je na njima.

VL
DU
Deleted user
20:19 07.08.2020.

"Aktualna politička elita", koja za Oluju nije nimalo zaslužna, samo ju je privremeno otela od zaslužnih pretvorivši je u svoj politički kapital koristeći zaključavanje zbog korone i zabranu drugih proslava. Ovo nije dugoročno održivo.

VL
ZZ
Zeko_zna
20:10 07.08.2020.

I tako su živjeli sretno u ljubavi i bogatstvu ...do prve prilike :)

VL
MA
Maiden
20:32 07.08.2020.

Draganče kakva radikalna desnica, jel ti znaš šta je radikalno? Ja znam, sjećam se devedesetih i mitinga na Petrovoj gori.

VL
DU
Deleted user
20:56 07.08.2020.

Zado sam strašan udarac. Svi pišu samo o tome. The Lodge of Anemia Borga is the strongest in the EU. Anämie Borg der größte Freimaurer 贫血博格(Anemia Borg)邀请泰米尔族来到克罗地亚。

VL
Avatar madcap
madcap
20:26 07.08.2020.

Radikalna desnica bila je potrebna HDZ-u da podgrijava strah dok se potpuno ne ustoliči. Sad im više nije potrebna, u biti, time nije više potrebna nikome i nema nikakvu svrhu postojanja. Što se tiče ljevice, jedno je hercegbosna, paradržava u BiH tipa srao krajine, a drugo su jedinice HVO. Tako da ništa tu Milanović nije imao za objasniti, i napravio je ono što je trebao kao predsjednik. Odnosno odlikovao učesnike Oluje među kojima su bile i jedinice HVO.

VL
VA
vadis1
21:06 07.08.2020.

Clanak nije los, uz jednu napomenu. Gotovina je dobro naplatio usjesnost Oluje.

VL
PL
pluralnitoljblokira
21:28 07.08.2020.

mene samo zanima tko su ti radikalni desničari od 90-ih do danas.paradžik i nuićka su po ovoj logici radikalni desničari a merčep,munib suljić,stjepan mesić i glavaš su ,,liberali,,.ili danas,zekanović,mostovci i škoro su radikalni desničari a đakić junior koji čestita pravoslavnini božić s odrubljenom glavom,dodo culej koji objavljuje jasenovac i gradišku staru, kuščević koji u kući drži pavelićevu sliku su ,,mirotvorci,,.......pa to je travestija........90-ih su i nuićka i paradžik ubijeni jer su uzurpirali hdz ov monopol na domoljublje i karitativnu djelatnost,to je jedina istina.danas je merčep star i bolestan pa se hdz onih koji mu uzurpiraju monopol na domoljublje i kršćanstvo umjesto metkom u potiljak rješava tako što u suradnji s nerednom crkvom prvo mediji u vlasništvu austrijske biskupije koje uređuje pop iz posavine kroz medijsku kaljužu provuku i nazovu sve protivnike hdz a ,,komunjarama(bogu hvala pa su budo lončar,kalmeta,bačić,gregurić,mateša,škegro i ekipa ostavili zdravlje po jugo kazamatima kao oponenti ,,komunizmu,,) ,,nemoralnima,, (bogu hvala pa su brkić,lucić,pauk,tomašević oličenje katoličkog morala) ,,klerikalcima(a nema skupa na kome hdz ne voda ko majmune popove i biskupe,sva župna vijeća drži hdz,svu građevinu na crkvama rade hdz ovci) a onda se popovi,teolozi,švore i seoski kroneri zalijepe za te teze ....

VL
DU
Deleted user
20:39 07.08.2020.

U Hrvatskoj ne postoji "radikalna desnica".U Hrvatskoj postoji duboka podjela oko suštinskog.Oko samog poimanja države i budućnosti iste. Da li je hrvatska država država "građana" ili je to prvenstveno domovina hrvatskog naroda? Da li Hrvatska treba biti europska "podrepina" ili teritorijalni,pravni i ekonomski okvir unutar kojeg će trajno biti osigurana budućnost hrvatskog naroda. O tome mi danas odlučujemo.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.