Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U petak predvečer

Poštu u Dubravi opljačkao je muškarac u 30-ima, visok 190 centimetara

pljačka, Banija, Karlovac, pošta (1)
23.11.2013.
u 12:41

U poslovnicu je upao maskiran i naoružan pištoljem. Lupio je zaštitara po glavi, razoružao ga nakon čega su mu dvije zaposlenice predale nekoliko desetaka tisuća kuna

Muškarac u dobi od oko tridesetak godina, visine od oko 190 centimetara, jače građe jučer oko 19.30 sati opljačkao je poštu u ulici Pete poljanice u zagrebačkoj Dubravi.

U poslovnicu je upao maskiran i naoružan pištoljem. Lupio je zaštitara po glavi, razoružao ga nakon čega su mu dvije zaposlenice M. B. (42) i K. E. (40) u strahu predale nekoliko desetaka tisuća kuna. Pobjegao je u nepoznatom smjeru, a za njime policija trenutačno traga. Zaštitar je zadobio lakše ozljede.

>>Opljačkao poštu u Dubravi

Komentara 2

ZO
zora687
09:20 24.11.2013.

Neka se pitaju političari zašto su pljačke u porastu.

CH
chemica
18:22 23.11.2013.

Moglo je biti i gore. Da je počistio poštu u Dubravi koja se nalazi skoro pa vrata do vrata s policijskom stanicom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije