Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tito i potpomognuta oplodnja
Povratak na članak

Postotkom od prodanih suvenira s Titovim likom Saša Broz pomaže djeci

Izuzetno sam sretna jer je potpisan ugovor s bolnicom Sveti Duh i jer će postotak koji bi pripao obitelji ići u korist Odjela za medicinski potpomognutu oplodnju - kazala nam je Saša Broz.

Komentari 15

MA
maxresist
12:11 16.12.2009.

Mislim da bi više pridonjeladarivanjem sve one imovine koja joj je pripala kriminalnom nacionalizacijom.

VL
RU
Rugovit
12:13 16.12.2009.

Novac od prodaje suvenira ratnog zločinca ide u humanitarne svrhe. Možete uključiti i suvenire Hitlera i Staljina da proširite malo ponudu.

VL
DE
demokršćanin
16:40 16.12.2009.

JOŠ ĆEMO SE DUGO SJEĆATI! Sve ovo što se pokušava,pa i prodajom suvenira sa tim omrznutim imenom oživljavajući njegov \"lik i djelo\" nikada neće moći oprati ljagu i sjećanja na sve poubijane,na sve opljačkano i oteto za vrijeme njegovog despotizma.Suvenirii namjenjeni dobrobiti neće vratiti u život KOSTI RASUTE PO CIJELOJ SLOVENIJI I HRVATSKOJ I DO SADA JOŠ NEPRONAĐENIM GROBIŠTIMA.

VL
Avatar punkufer
punkufer
12:20 16.12.2009.

A što ona ima s Brijunima???? Pa to je državna imovina, Nacionalni park, a ne njezina privatna prčija koju je nasijedila od svog oca!! Ili se to uspostavlja dinastija Broz?

VL
OB
-obrisani-
12:20 16.12.2009.

Bravo Rugovit,upravo tako,a onaj novac od Hitlerovih suvenira direktno uplacivati na racun neke socijalne ustanove u Izraelu,i to jos sa podsjetom i dobrim zeljama Hitlera Zidovskoj djeci i narodu!.......Ima li vece ironije i cinizma od ovih nasih komunjara i zlikovaca,jaa sam bez rijeci.....

VL
Avatar punkufer
punkufer
12:27 16.12.2009.

Zašto Brozova ne odvaja dio prihoda od posjeta Golom otoku za humanitarne svrhe? Ista stvar.

VL
RA
radant
12:38 16.12.2009.

sada se nejavlja sa komentarima ona sotona kamoćemo da malo priča o titovoj imovini i obitelji i povratu te imovine nekoj saši, a kada se radi o povratu imovine crkvi odmah se uključi sotona sa ostalim sotonistima titom,emisalom i ostalom stokom

VL
BJ
bj1204
12:42 16.12.2009.

Da nije bilo Tita pisali bi vi sad čiricu ili talijanski ovisi jeste istočno ili zapadno od Zagreba. Prelagano se optužuje. Dovoljno je da netko nije na vašoj političkoj strani i odmah je najgori. Dokaz su vam Glavaš-Sanader, Vidošević-Primorac-Hebrang........, i novo najnovije Sanader-Kosor.

VL
MA
maticzel
12:45 16.12.2009.

Sram vas bilo!Kritikujete tita a da njega nije bilo danas u Hrvatskoj nebi bilo srba i ostalih hemoroida.I da znate da je on danas ziv nebi bilo ni Hrvatske.

VL
OB
-obrisani-
12:51 16.12.2009.

Da nije bilo Tite granice Hrvatske bi bile na Drini,a Hrvatska bi bila dio NATO_a i Zapadne civilizacijske hemisfere jos 1945 godine.A sto je najvaznije bilo bi nas vise od 10 milijuna,obzirom da je tito odgovoran za dva miljuna ubijenihh i protjeranih Hrvata,od kojih bi barem pet milijuna danas dodatno u Hrvatskoj bilo.Tito je uz Turko-osmanlije najveci Dzelat Hrvatskog naroda u povjesti.

VL
BJ
bj1204
13:07 16.12.2009.

Bilo bi isto kao i s Njemačkom. Ajde malo objektivnosti. NATO i Rusi bi dozvolili da bude NDH do drine???? Tito je to rješio tako što je Amerima srušio dva aviona a Ruse odbio. Tito je bio taj kojemu su glancali jaja.

VL
OB
-obrisani-
13:41 16.12.2009.

čulo se da je za nedavnog putovanja na Kubu na samit nerazvrstanih \"naš\" predsjednik povezao pun zrakoplov suvenira sa likom ovog zločinca. Sve je prodao jer u zemlju se nije vratio niti jedan, osim njih nekoliko likova, sljedbenika zločinca, a nije kazao koliko je dolara zaradio. Ne bi ga trebalo pustiti sa katedre dok ne položi račun o tome, kako i koliko je tamo popušio, a koliko je donio u zemlju da bi pušio nakon mandata onako u kupleraju, koji se specijalno za njega uređuje i u laganom plavičastom dimu sanjario o antifašizmu. Što se tiče ove glumice, ona će pomagati ubojstva pod krinkom potpomognute oplodnje, pa bi bilo najbolje da se drži \"daske koja život znače\" ZLOČINCA opravdati ne će i ne može, no ona nije dužna nositi hipoteku iako meni moju ustašku stalno pribijaju na leđa...

VL
SR
Sime Raljevic
16:43 16.12.2009.

Ovo sam cuo jos prije dobrih 25.god. Kada je VRAG dosao po svoje,TITA, njegovi komenista-komesve su bili u nedomuci, sto da rade, gdije da ga sahrane. Hrvati su ga se davno odrekli, a ovi drugi su bili u velikoj nedomuci. I tada se javise Zidovi da je bio dobar za njih i da ga se pokopa u Judeju. Ali na to skocise Srbi i kazu :\"Vi ste pokopali i ISUSA KRISTA pa vam je uteko ali ovog cemo mi SRBI da pokopamo da bi bili sigurni da lezi tamo gdije ga stavimo.\" I tako ti ga pokopase a na vrh groba navalise mu DEBELU mramornu plocu, da je ni LUCIFER zajedno sa SOTONOM nemogu odvaliti. Ono sto se rece--posto kupio- poto i prodo. Sime---BOYERO!

VL
DO
downunder
16:27 16.12.2009.

Kladaim se da bi se WC papir s Titovim likom imenom i potpisom također dobro prodavao pa zašto ne pokušati?

VL
DU
Deleted user
18:13 16.12.2009.

Cega se pametan stidi, sa tim se blesav ponosi. Da ima imalo mozga u glavi promjenla bi i prezime! To je isto kao da ti je prezime Hitler ili Staljin.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.