Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZBOJNIŠTVO KOD IMOTSKOG

Postavio starcu barikadu na cesti pa ga teško ozlijedio i pokrao

šibenik: Novo sanitetsko vozilo županijskom Zavodu za hitnu medicinu
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
07.12.2020.
u 12:11

Liječnička pomoć pružena je 80-godišnjaku te je tom prilikom utvrđeno kako je zadobio teške tjelesne ozlijede glave i ruke

Nesvakidašnje razbojstvo dogodilo se na cesti na imotskom području gdje je 80-godišnjem vozaču postavljena kamena barikada, a kada je izašao iz automobila kako bi ju uklonio ukraden mu je nakit i sat, izvijestila je policija.

Policija je izvijestila da je u petak oko 20 sati primila dojavu da je u mjestu Župa na Imotskom području izvršeno razbojništvo nad 80-godišnjakom.

Policajci su se odmah uputili na mjesto događaja i utvrdili da je 80-godišnjak prilikom povratka kući s automobilom na cesti naišao na kamene prepreke, a kada je izašao iz automobila želeći ih ukloniti, za sada nepoznata osoba ga je fizički napala ukravši mu nakit i sat. 

"Na mjestu događaja je obavljen očevid. Liječnička pomoć pružena je 80-godišnjaku te je tom prilikom utvrđeno kako je zadobio teške tjelesne ozlijede glave i ruke, a nakon ukazane liječničke pomoći otpušten je iz bolnice. Na okolnosti ovoga događaja provodimo kriminalističko istraživanje", poručili su iz splitske policije. 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
13:16 07.12.2020.

Tko je u pitanju,,,,inzinjeri s istoka ili ovi nasi domaci????

SI
sisavac
12:21 07.12.2020.

tamo na vlasti most?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije