Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krivotvorio potpise

Poštar u Zmijavcima krivotvorio potpise i zadržavao novac

poštar
Arhiva VL
21.09.2010.
u 12:02

Sredinom svibnja obavljena je kontrola u poštanskom uredu Zmijavci jer ljudi nisu dobivali novac. Ispitan je njihov poštar te je utvrđeno da je zadržao 48.711 kuna.

Imotska policija provela je kriminalističko istraživanje nad poštarom Tomislavom M. (37). Osnovano se sumnja da je od 29. prosinca 2009. do 12. svibnja ove godine krivotvorio potpise većeg broja osoba s područja Zmijavaca na novčanim doznakama HZMO-a, HZZO-a i Centra za socijalnu skrb, a novac je od mirovina, naknada za bolovanje i dječjih doplataka zadržavao. Kontrola u poštanskom uredu Zmijavci napravljena je u svibnju jer veći broj osoba nije dobio svoj novac.

Ispitan je njihov poštar, a utvrđeno je da ih je oštetio za 48.771 kunu. Kazneno je prijavljen za krivotvorenje službene isprave i zlouporabu položaja. Kriminalistička istraga se nastavlja kako bi se utvrdilo ima li još oštećenih.

Komentara 3

Avatar zanusi13
zanusi13
12:28 21.09.2010.

Kaže poštar; \"Ne mogu ja to nosat\' tamo-vamo, ako ih nema kod kuće, ZNA SE, pošiljka ostaje meni\"

Avatar deziderij
deziderij
15:41 21.09.2010.

Bravo za poštara a jao za umirovljenike. Pa čovjek se ugledao na Vladu - kad oni mogu što ne bi i on.

Avatar Nidgge
Nidgge
22:09 21.09.2010.

taj poštar nije zvonio dvaput,nije uopće zvonio :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije