Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav kaos

Poštar se napio pa u kafiću dijelio mirovine: Došlo i do tučnjave, intervenirala policija

Poštar ilustracija
Pixabay/Ilustracija
12.11.2023.
u 08:56

U ugostiteljski objekt ubrzo je intervenirala policija te je poštara, koji je bio pod utjecajem alkohola, privela u policijsku stanicu u Bijeljini

Nesvakidašnja scena dogodila se u ugostiteljskom objektu u Bijeljini, gradu u Bosni i Hercegovini. Mladi poštar je, kako navodi BN, bio pijan, a u torbi je nosio nepodijeljene mirovine.

Poštar je, kako je naveo izvor BN-a, častio goste pa počeo dijeliti mirovine od stola do stola. U jednom trenutku, došlo je i do prepirke koja je rezultirala tučnjavom. 

U ugostiteljski objekt ubrzo je intervenirala policija te je poštara, koji je bio pod utjecajem alkohola, privela u policijsku stanicu u Bijeljini. Navodno je na informativni razgovor pozvan i direktor tamošnje Pošte. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Policija organizirala prodaju predmeta kojima je istekao rok čuvanja

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Ričard
Ričard
15:11 12.11.2023.

Pijani poštar je kod nas kulturno dobro. Da dobijemo triznog, koji poznaje sve kratice i skrivene pute i nije zainteresiran za socijalnin kontaktima (ćakula uz rakijicu) bi bia u 10 uri gotov sa poslon

DU
Deleted user
09:25 12.11.2023.

Pa kod nas je bio običaj da poštar dijeli mirovine u gostioni , 80% penzionera ga je tamo čekalo ! Od kada mirovine idu preko banke ni ne vidimo poštara !

PO
poluvodič
11:33 12.11.2023.

I onda se ljudi čude zašto zapošljavamo Filipince kao poštare.. Kod nas u selu još nikad nije bio poštar, a da nije bio alkoholičar. Hvala Bogu na digitalizaciji i mogućnosti primanja svega preko maila..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije