Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČASTAN POSAO

Postala hit na internetu: Pogledajte što je napravila doktorica iz Srbije da spasi ozlijeđenog vozača

Foto: Screenshot Instagram
1/2
12.01.2022.
u 14:59

Bio je svjestan, što nam je bio veliki poticaj da ga što prije izvučemo i prebacimo na hitnu.. Morala sam to napraviti - rekla je doktorica

Prometne nesreće događaju sve svakog dana diljem svijeta, a unesrećenima u pomoć priskače tim Hitne pomoć kojima je jedino bitno da pomognu onima kojima je najteže. Snimka 27-godišnje liječnice Katarine Kostić kako pomaže vozaču stradalo u prometnoj nesreći na Pupinom mostu u Beogradu postala je pravi viralni hit. 

Na snimci se vidi kako se ona uvlači kroz gepek smrskanog automobila kako bi pomogla ozlijeđenima, dok policajac istovremeno pokušava na silu otvoriti vrata kako bi došao do vozača.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Dugo sam čekala ovaj posao i dočekala sam ga. Imala sam mnogo sreće. U poslu liječnika u Hitnoj pomoći, a ne u domu zdravlja ili u klinici, pronalazim sebe. Volim pomagati ljudima, spašavati živote. Jedva smo izvukli čovjeka iz smrskanog automobila. Prije toga smo provjerili njegove životne funkcije. Bio je svjestan, što nam je bio veliki poticaj da ga što prije izvučemo i prebacimo na hitnu.. Morala sam to napraviti - rekla je doktorica, prenosi Kurir.

- Naš posao je što prije reagirati i ja u tom trenutku nisam razmišljala o sebi već o čovjeku kojem treba pomoć - rekla je 27-godišnjakinja. 

Komentara 3

Avatar argus100
argus100
17:35 12.01.2022.

Idem sutra okulisti, očito mi trebaju nove naočale. Gledam i gledam ponovno ovu snimku i ne vidim dotičnu kako se uvlači u prtljažnik automobila, vidim samo kako se sagnula od strane otvorenog prtljažnika u unutarnji dio razbijenog automobila

Avatar drug Joža
drug Joža
21:41 13.01.2022.

To je liječnica (lekarka) hitne pomoći na intervenciji na autoputu, ako su vrata zaglavljena ulaziš kroz gepek, zaista ne vidim šta je neobično u ovoj priči

DI
dino85
10:45 14.01.2022.

Ovo izvješće spada u rubriku, " Opet ste nas preveslali za klik."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije