Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet ga pokrali

Snimio poruku lopovu: Ti si čestit čovjek, budala si ako ne ukradeš

Tvrtko Gačić Vinkov
Foto: Screenshot Facebook
15.03.2018.
u 14:08

"Meni se, majke mi, ne bi dalo u 3, 4, 5 u noći dolaziti po mraku, hladno, blato..."

Tvrtko Gačić Vinkov, Slavonac koji vodi OPG Tvrtko, na Facebooku je objavio sarkastičnu videoporuku upućenu lopovu koji mu je pokrao jabuke i kruške.

"Javljam se loli koja me noćas posjetila tu i odradila samoposlugu", započinje Vinkov, pa lopova informira o sortama koje mu je maznuo, i to ne samo ovaj put.

"Nisam ti se stigao javiti, prošle godine one šljive tamo što si povadio, to ti je kombinacija top sorti", kaže Vinkov. Lopovu poručuje kako zna da mu je nezgodno doći po noći, strahovati hoće li ga netko vidjeti, pa mu savjetuje da se sljedeći put "ne sekira, već da dođe do kuće i pokuca".

"Meni se, majke mi, ne bi dalo u 3, 4, 5 u noći dolaziti po mraku, hladno, blato... Ono, katastrofa, čovječe, ne budi lud. Dođi kući pa uzmi tamo voća koliko trebaš", kaže Vinkov.

Dodaje kako mu se prva krađa dogodila prije pet godina i tada je bio jako ljutit i zvao policiju, a sada ima malo drukčije stajalište.

"Nisi ti budala, ti si čestit čovjek u čestitoj Hrvatskoj, to je u Hrvatskoj normalno, j...š sve ako nećeš ukrasti, budala si ako ne ukradeš", kaže Vinko.

Komentara 3

Avatar Trica
Trica
15:04 15.03.2018.

Svaka ti čast Care,želim ti da ti ostale voćke rađaju najbolje na svetu:))

BF
bf2
17:57 15.03.2018.

ali to nije sve,naime,s obzirom da je naše pravosuđe legaliziralo krađu do 2000kn,naj bolje je mahnuti dotičnom lopovu kada ga se ulovi na djelu,s obzirom da ga mora privatno tužiti-a s obzirom na brzinu i učinkovitost našeg pravosuđa,slijedi epska pravna borba do tamo negdje 2100-e godine. Osima ako vlasnik ne uzme pravdu u svoje ruke pa odluči zaštititi svoju imovinu te malo našamara lopinu,tada on ide na sud,i biva uredno sankcioniran u rekordnom roku,te plaća lijepu odštetu časnom lopovu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije