Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Porez na nekretnine
Povratak na članak

Prosvjedi u Rijeci i Dubrovniku: 'Jalova Vlado, raju cijediš, tajkune štediš!'

Organizator prosvjeda u Rijeci Martino Kovačić: Budućim generacijama ostavljamo osiromašenu zemlju

Komentari 196

KI
kizz1
21:35 25.08.2017.

vjerojatno su negdje prosvjedovale i spodobe.....Rada Borić i Sarnavka

VL
DO
doktorica
22:11 25.08.2017.

dosta je bilo otimanja,a uhljebima nikad dosta ,treba hraniti tu kamarilu!

VL
Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
21:23 25.08.2017.

Kad je VL ovome dao ovoliku pozornost, mogao je negdje u tekstu i napisati da se skupilo cca 30-tak osoba (uključujući i djecu) na ovom velebnom prosvjedu!

VL
BL
bljak007
21:47 25.08.2017.

Znate kad će biti opasno??? Onda kad naro ušuti. A dok narod (psi laju) idu karavane.

VL
DU
Deleted user
21:33 25.08.2017.

Porez na nekretnine je udar na tajkune tj. one koji imaju više nego im treba .. samo narod ne razmišlja glavom !

VL
SN
Samo naprijed
21:35 25.08.2017.

Koji naslov. Pomislih stotine tisuća ljudi. A kad ono nešto stoke sitnog zuba.

VL
AL
alf
00:21 26.08.2017.

Kuca u kojoj zivite trebala bi biti oslobodjena poreza. Sve ostalo treba podleci porezu. Taj porez bi trebao biti napravljen tako da trosak koji imate otplacivanjem kredita bi smanjio vas porez. Vasa zarada od te imovine bi se trebala spojiti sa ostalim vasim primanjima I na osnovu ukupne svote placate porez. To postoji u vecini sredjenih drzava pa zasto se nebi uvelo u Hrvatskoj. Nazalost, sve u Hrvatskoj mora biti komplicirano, moramo se mi pokazati da smo uvjek najpametniji. Zato imamo one koji postadose bogati preko noci a oni u vecini niti ne placaju porez koji bi trebali placati prema svojim primanjima.

VL
Avatar nula
nula
23:01 25.08.2017.

Cijela EU ima porez na nekretnine. Cak ako imas samo jednu nekretninu u kojoj zivis. S koje ste vi planete pali ?? A pricekajte dok vam uvedu porez na nasljedstvo ; pola onoga sto imate ide drzavi, ono sto ostane ide vasoj djeci .

VL
DU
Deleted user
21:45 25.08.2017.

Da porezu, ali ne porezu kojeg donose beskicmeni razbojnici

VL
Avatar dobry
dobry
04:34 26.08.2017.

Plenković je jedna bezskrupulozna, poludiktatorski nastrojena individua, koja na ljudske sudbine gleda statistički, bezdušno, smatra ih potrošnom robom. Ujedno, na primjeru Agrokora, štiti novokomponovanu elitu koja se neobjašnjivo obogatila tijekom zadnjeg četvrt stoljeća. Nikada nije odgovorio na pitanje KAKO JE ISPARILO PREKO 40 MILIJARDI, novaca nema , a nitko nije kriv!?? Zašto je zaustavio istragu pokrenutu od strane ministra V. Orepića, po cijenu destabilizacije vlade, države i riskirao svoju osobnu karijeru i ugled!!? Kakva sila ga je natjerala na takav očajnički potez? Što je rezultat svega toga!?-Vlada koja doslovice ovisi o 3 SDSS-ove ručice u Saboru (bez njih samo 75 glasova potpore) i dobroj volji M. Pupovca. A M. Pupovac po naputke što i kako ide u Beograd kod A. Vučića!...i k tomu plaća "šakom i kapom" našim novcima glasove potpore u saboru, polulegalno i ilegalno, bez polaganja računa. Što je to ako nije samovolja i neki oblik poludiktature. Plenkoviću, slučaj Agrokor neće tek tako lako pasti u zaborav, čemu se ti i tvoj ministar "mister ništa nisam znao" Marić, nadate!

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
22:00 25.08.2017.

Po mnogim komentarima ovdje, ispada da je grijeh imati i da bi svi trebali biti proleteri, te one koji imaju teba zaskočiti. Možeš ti iz komunizma, ali neće komunizam iz tebe.

VL
KO
komunikolog
21:23 25.08.2017.

Slika br. 13, najbolji transparent:"GEMIŠT 5 KN".

VL
HR
hr76
00:47 26.08.2017.

Stop novim porezima! Ovo nije porez za bogate, ovo je porez za sve, a kako su sad postavljene stvari, opet će najviše ispaštati oni slabijih primanja a skupo procijenjenih nekretnina. Tajkuni će se već snaći.

VL
SM
san.martino
23:13 25.08.2017.

Čini mi se da ovaj put gadjaju u krivu metu jer ovaj porez i je usmjeren na bogatije gradjane!

VL
Avatar dzambo
dzambo
06:41 26.08.2017.

Novi system ne moze fukncionirati ako ''vecina'' ima dobru zaradu ili imovinu...ne ide to....jer manjina mora imat veliku imovinu I veliku lovu na racun velike manjine...system drukcije ne funkcionise....to ti je tak u kapitalizmu....a jos je vise izrazeno u ''trecimm zemljama''...e sad opet jedan dobar dio pucanstva u tim trecim zemljama ima vise nego prije neg u onom sistemu od prije....AL ako se makne kredit I cisto placanje za ''cash'' e onda je jos ''gore'' onda jedno 90% populacije moze samo gledat u ''izloge''...jer ogromna vecina ili cak sve od licnog dohotka ide za zivotne potrebe I regularne racune....a prije u onom sistemu vecina nije bila u toj situaciji jer je mogla zaraditi za zivotne racune I opet nesto kupiti sa strane ne puno al se moglo, a danas se nemoze kupiti VECINOM NISTA AKO NEMA KREDITA.....I tak mnogi ''filozofiraju'' da je prije zbog kredita ona drzava opstajala dok je moglo a danas I DRZAVA I PUCANSTVO zive jos vise na tome to jest puno vise ''duga''...a razlika je velika jer nije boljela glava obicno pucanstvo za to A DANAS ih boli glava jer direktno kaci njih....

VL
SE
Servush
22:20 25.08.2017.

Veliki broj neradnika zivi od prpracuna,sto vise poreza njima bolje.Zato podrzavaju vladu,a tu se vade na komunizam I slicna sr.....

VL
Avatar Damir
Damir
00:44 26.08.2017.

doc. dr. sc. Goran Marić oporba: "Situaciju treba mijenjati ali ne novim većim porezima. Ne možemo podržavati nova poskupljenja i novo porezno optetećenje jer ona će samo dovesti do još većih negativnih posljedica. Zbog tog udarca novog na minuli rad jer je... jer je stjecanje nekretnina minuli rad. Doći će do procesa nakon stjecanja nekretnina doći će do procesa rastjecanja nekretnina. Novo porezno opterećenje u Hrvatskoj ne može se više podnijeti. Hrvatsko društvo je prešlo nultu stopu poreznog opterećenja. Svaki novi porezni... porezno opterećenje će biti u ekonomskoj terminologiji se zove porezni ugriz. A taj porezni ugriz će biti koban za mnoge al će biti koban za najsiromašnije."

VL
Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
09:23 26.08.2017.

Porez na nekretnine koje drze banke i njima manipuliraju, porez na gradjevinske firme koje ne mogu godinama prodati svije zgradurine, porez na maniplutatore na tržištu nekretnina, porez na prazne vojne stanive i sl. Tu su novci.

VL
Avatar pendreck
pendreck
22:36 25.08.2017.

Antifasisti pokrenuli ustanak! Jos malo pa budu iz zbunja napadali prolaznike...

VL
GD
Gospon Drug
06:59 26.08.2017.

U kojem je to filmu bilo da su uveli porez samo za bogate.

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.