Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spremni za napade
Povratak na članak

Porast broja nasilnih pripadnika ekstremne desnice u Njemačkoj

Dok se krajem 2016. procjenjivalo da postoje 22 osoba za koje se smatra da bi mogle izvršiti terorističke napade s radikalno desnom pozadinom, broj ovih osoba u međuvremenu je porastao i trenutno je procjenjuje da je takvih 43 osobe

Komentari 4

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
13:48 15.10.2019.

"...istražnih organa....". Otkad se već u Hrvatskoj rabi "istražnih tijela". Ovo kao da nije pisala HINA, nego YINA. Ili imaju kadrove iz tog vremena.... cccc

VL
DU
Deleted user
16:30 15.10.2019.

Samo naprijed i vrijeme je da počnete braniti svoju djedovinu, samo na žalost vjerovatno je već kasno. Onaj tko brani svoju djedovinu odmah je fašista. Takvima koji su protiv ovih desnih, treba doći doma i zauzeti njihove domove. Oni se sigurno neće buniti, nego če dobrovoljno preputiti svoje dom okupatoru. Politika stvara fašiste i desnicu, a onda se kao pitaju odkuda to. Političari žive na grbači malog čovjeka. To je kao i onaj što je pčelu ukrao, gdje je pčela, a pčela mu na glavi.

VL
CR
CroZrakomlatNo1
16:16 15.10.2019.

I njemci imajo svoje heroje koji su za njihov dom spremni!

VL
Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
15:04 15.10.2019.

Ima ih u svakoj državi, ništa novo. Da uzmete 10 mirnih osoba, posle možete reći ovaj je najnemirniji

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.