Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško ozlijeđena

Popravlja se stanje djevojčice (9) iz Sinja: 'Liječnici su zadovoljni trenutnim tijekom opravka'

Djevojčicu ozlijedio kamen koji je pao s krova u Sinju
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/5
19.12.2023.
u 18:22

Devetogodišnjakinja je operirana u subotu u splitskom KBC-u nakon čega je uslijedilo intenzivno liječenje

Popravlja se zdravstveno stanje devetogodišnje djevojčice koja je u subotu teško ozlijeđena u Sinju kad joj je tijekom udara bure s kuće pao kamen na glavu.

"Može se reći da zdravstveno stanje devetogodišnjakinje ide na bolje, popravlja se i liječnici su zadovoljni trenutnim tijekom opravka", rekla je u utorak Hini glasnogovornica KBC-a Split Kristina Bitanga

Objasnila je da je djevojčica ekstubirana, diše samostalno, pri svijesti je i može kontaktirati. I dalje se nalazi na Zavodu za intenzivnu pedijatriju.

VEZANI ČLANCI:

Devetogodišnjakinja je operirana u subotu u splitskom KBC-u nakon čega je uslijedilo intenzivno liječenje.

Pročelnik objedinjenog hitnog bolničkog prijema KBC-a Split Josip Krnić rekao je u subotu da se radi o teškoj ozljedi glave i kosti te je bila potrebna neurokirurška operacija.

VIDEO Djevojčicu ozlijedio kamen koji je pao s krova u Sinju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije