Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki gaf
Povratak na članak

Poplave u Veneciji uzele ljudske živote, a ministar objavljuje nasmiješene selfije

Gaf poput onoga kada je Zoran Milanović tješio stanovnike poplavljene Gunje rekavši kako ih razumije "jer je i njemu pukla cijev u stanu", napravio je i Salvini

Komentari 6

DI
Diosiario
17:25 04.11.2018.

Sigurno Salvini čini i učinit će više za Italiju nego što će cijela klika onih koji su se sakrili pod imenom "večernji.hr" potpisali ovaj pamfletić učiniti za Hrvatsku. Ne napadate vi Salvinija zbog nasmješenog selfija, svi mi znamo zašto napadate Salvinija, i prema tome nemojte nas tretirati kao idiote. Tako možete tretirati sebe i slične komunjarske i libtardske kreature jer ovo vam je očito klimaks "intelektualizma"...

VL
KO
Kora
17:26 04.11.2018.

Zašto se ne bi smješkao ako nema pokvarene zube? Time ostavlja pozitivnu poruku, da će biti sve ok.

VL
Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
14:05 05.11.2018.

Bravo Salvini!!!

VL
Avatar sindarela
sindarela
08:47 05.11.2018.

Ono u Vukovaru s dvije kolone isto bila nečuvena sprdačina

VL
Avatar sindarela
sindarela
08:45 05.11.2018.

Pa ni kraljica nije bila bolja na Kornatima gdje su poginuli Vatrogasci slikala se vesela i nasmijana

VL
MI
midea
20:52 05.11.2018.

Salviniju treba dignuti spomenik , osoba koja je pokazala zube masonskoj EU , dosta je te tiranije prema EU građanima , dosta nam je toga useljavanja divljaka i silovatelja na europskom tlu , dosta nam je davanja silnih milijardi Turskoj kako bi zadržavala ilegalce iz Sirije , ilegalce i migrante treba vratiti svojim zemljama , ili pak neka ih preuzmu oni koji su zakuhali ratove u njihovim zemljama!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.