Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki gaf

Poplave u Veneciji uzele ljudske živote, a ministar objavljuje nasmiješene selfije

Matteo Salvini
Foto: Salvatore Laporta/IPA/PIXSELL
04.11.2018.
u 16:58

Gaf poput onoga kada je Zoran Milanović tješio stanovnike poplavljene Gunje rekavši kako ih razumije "jer je i njemu pukla cijev u stanu", napravio je i Salvini

Ministar unutarnjih poslova Italije i zamjenik premijera Matteo Salvini danas je krenuo u obilazak područja koja su stradala uslijed strašnog nevremena koje je zadesilo područja Trentina i Veneta, odnosno sjevernu i zapadnu Italiju.

Pridružio spasiteljima na putu prema Bellunu, području koje je kopnenim putem odsječeno te se smatra da je najgore stradalo tijekom nevremena posljednjih dana. Salvini je jučer obećao svoj dolazak kao i prvih 200 milijuna eura koje će osigurati za pomoć stanovnicima stradalih područja. 

Pogledajte strašne snimke iz Italije: Iznenadna bujica uništava sve pred sobom:

U Milanovićevom stilu

Svoj put obilježio je nizom fotografija koje je objavio na Twitteru, ali jedna od fotografija izazvala je zgražanje tamošnje javnosti

Gaf poput onoga kada je Zoran Milanović tješio stanovnike poplavljene Gunje rekavši kako ih razumije "jer je i njemu pukla cijev u stanu", napravio je i Salvini. Na jednom selfiju ministar izgleda kao da se nalazi u provodu na moru, a ne da ide pomagati nesretnim ljudima. 

Smiješak prije dolaska na uništena područja zgrozio je tisuće korisnika Twittera koji su komentirali fotografiju. 

Iako treba priznati kako na ostalim fotografijama izgleda kao uzoran ministar koji pomaže svojim sunarodnjacima, Salvini se nakon obavljenog zadatka odlučio ponovno fotografirati sa smiješkom uz poruku svojim kritičarima

- Ako idem, kritiziraju me. Ako ne idem, opet me kritiziraju. Ako sam tužan, nije dobro, ako se smješkam, nije dobro. "Dragi" kritičari i novinari, ne zanimate me, ja radim ono što je u interesu Italije i Talijana - poručio je Salvini. 

 

Ključne riječi

Komentara 6

DI
Diosiario
17:25 04.11.2018.

Sigurno Salvini čini i učinit će više za Italiju nego što će cijela klika onih koji su se sakrili pod imenom "večernji.hr" potpisali ovaj pamfletić učiniti za Hrvatsku. Ne napadate vi Salvinija zbog nasmješenog selfija, svi mi znamo zašto napadate Salvinija, i prema tome nemojte nas tretirati kao idiote. Tako možete tretirati sebe i slične komunjarske i libtardske kreature jer ovo vam je očito klimaks "intelektualizma"...

KO
Kora
17:26 04.11.2018.

Zašto se ne bi smješkao ako nema pokvarene zube? Time ostavlja pozitivnu poruku, da će biti sve ok.

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
14:05 05.11.2018.

Bravo Salvini!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije