Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen domišljati lopov

Popeo se na krov trgovačkog centra pa skinuo rasvjetnu kupolu

ljestve
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
06.05.2020.
u 10:15

Sa sobom je ponio metalne ljestve pomoću kojih se popeo, a pri izlasku iz ilegalnog shoppinga su ga zatekli policajci

Popriličnu domišljatost pokazao je 37-godišnjak kojeg ODO Rijeka sada sumnjiči za pokušaj teške krađe. Sumnja se da je 3. svibnja oko 21.30  došao do trgovačkog centra u Rijeci, koji je zbog pandemije koronavirusa zatvoren.

Sa sobom je ponio metalne ljestve uz pomoć kojih se popeo na krov trgovačkog centra. Potom je uklonio rasvjetnu kupolu i oštetio je plafon kako bi ušao u jedan poslovni prostor.

Policija ga je nakon što je izašao iz trgovačkog centra zatekla u vozilu, a nije priopćeno je li išta ukrao. Tužiteljstvo je od suca istrage Županijskog suda u Rijeci tražilo da ga se pritvori zbog opasnosti od ponavljanje djela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije