Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka

Pop-pjevačica koja je širila HIV uvjetno osuđena na dvije godine

'German pop star Nadja Benaissa waits for the beginning of another session of her trial in the district court house in the western German city of Darmstadt on August 25, 2010. Benaissa, a singer of th
'BORIS ROESSLER'
26.08.2010.
u 14:21

Nadja Benaissa rano je upala u pakao droge, nema završenu školu, a na sudu se pokajala zbog svega.

Nadja Benaissa, pjevačica njemačke pop-grupe No Angels, proglašena je krivom za seksualni odnos s bivšim partnerom iz 2004. bez zaštite, prešutjevši mu da je zaražena HIV-om. DPA i APN navode da je pjevačica u Darmstadtu osuđena uvjetno na dvije godine, na što je utjecalo njezino duboko kajanje te što se kazneno djelo kvalificiralo kao “nanošenje teških tjelesnih ozljeda”. Da je zaražena HIV-om, Benaissa je znala još od 1999. Tužiteljstvo ju je izvorno teretilo zbog pet nezaštićenih odnosa s tri bivša partnera između 2000. i 2004., no mikrobiološkim vještačenjem utvrđeno je da od trojice navodno oštećenih samo izvjesni 34-godišnjak ima podtip virusa HIV-a koji potječe iz zapadne Afrike. Dvadesetosmogodišnjakinja je na suđenju izjavila da joj je izrazito žao te da bi najradije vratila vrijeme. Izjavila je da nema srednju školu niti ikakvu kvalifikaciju, da je sa 12 godina upala u društvo koje je uživalo alkoholu i drogi, sa 14 postala ovisna o cracku te sa 16 zatrudnjela. Poslije je, kazala je, od života pokušala spasiti što se dâ. Htjela je naći nekoga tko bi prihvatio i nju i kćer, a za šutnju o infekciji HIV-om rekla je da se bojala da bi progovaranje o tome uništilo budućnost pop-grupe.

Ključne riječi

Komentara 12

OB
-obrisani-
17:44 26.08.2010.

26.08.2010. u 15:25h Ugo Kajvez je napisao/la: Visoko razvijen zapad u kojem cvate ruže za svakog ........... -------------------------------------------------------------------------------- Više je zaraženih u Africi i na istoku!

OB
-obrisani-
14:46 26.08.2010.

Srcedrapateljna priča o njezinom tužnom djetinjstvu nije nikakvo opravdanje. Kao što nema opravdanja za one koji ne koriste prezervative, pa kasnije plaču. Ako pada kiša, nosi se kišobran. U suprotnom, pokisneš.

OB
-obrisani-
17:43 26.08.2010.

Nije se iskreno pokajala! Ja joj ne vjerujem jer je osvetoljubiva a to znači svjesna svojih djela! Uplašila se možda poljedica pa je odglumila empatiju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije