Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
droga i oružje

Ponudio jamstvo od milijun kuna

'za unu....19. 03. 2009. zatvor u remetincu/zatvorska celija Photo: Zeljko Hladika/Vecernji list'
Foto: Željko Hladika/Pixsell
28.02.2014.
u 19:46

Petru Konjovodu (42), osumnjičenom za zloporabu droge, sutkinja istrage zagrebačkog Županijskog suda odredila je jednomjesečni istražni zatvor. Istodobno s određivanjem istražnog zatvora, prihvaćena je i jamčevina u iznosu od milijun kuna, što znači da bi Konjovod mogao izaći na slobodu kada skupi jamčevinu.

Za uhićenja, osim 1,4 kilograma kokaina vrijednog oko milijun kuna, nađena je i strojnica te 12 mobitela. Budući da se Konjovod koristio lažnim identitetom – pravo mu je ime Nikola Obradović i pobjegao je iz zatvora u Srijemskoj Mitrovici, gdje je služio kaznu od 13 godina zatvora zbog ubojstva, istražuje se i kako je došao do hrvatske putovnice.

Nagađa se da je lažnu putovnicu kupio od skupine predvođene Zvonkom Šendulovićem, kojem se upravo sudi u akciji Border. Šenduloviću je, inače, u četvrtak ukinut pritvor jer je istekao maksimalni zakonski rok za njegovo određivanje.

Komentara 2

LE
leo@
18:21 02.03.2014.

u našoj idiličnoj državi sve se može kupiti novcem...tako isto i sloboda...mafijašu koji je imao lažnu putovnicu,živio pod drugim identitetom,imao toliku količinu droge i novca,bježao iz zatvora i slično uopće nije problem skupiti još 130 tisuća eura/milijun kuna....to je riješio sa dva telefonska poziva...

AK
akil
19:53 02.03.2014.

Pitam se tko je lud u ovoj državi?Natrag u zatvoj iz kojeg je pobjegao ili otišao za sitnu lovu.Samo smrtna kazna može vratiti povjerenje u ovoj državi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije