Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ponovo cure dokumenti, počinje politička jesen

Ono što najviše zabrinjava i o čemu bi se moralo raspraviti u Saboru višestruke su tvrdnje bivše potpredsjednice Vlade u iskazu USKOK-u kako je intervenirala i sprječavala objavljivanje nekih stvari u medijima

Komentari 79

JA
Jania
08:53 24.08.2018.

Dokle god u Agrokor ne ide novac iz proračuna, nek sastanče do mile volje. Poslovanje Agrokora treba voditi vjerovničko vijeće preko svoje uprave, bez uplitanja države. Privatna firma i tržišno natjecanje - točka.

VL
GU
Gustirna
09:58 24.08.2018.

Cim je udba navalila toliko jako na agrokor koji nas nista ne kosta mogli smo predpostaviti da se iza brda valja veliki kriminal i zamracenje...i eto nam "uljanjka" i "3.maja"...ali to zasigurno nije sve...debelo se kjulja njihov jugokriminalac koncar...

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
16:15 24.08.2018.

Zdravko Maric korisniji je za Hrvatsku drzavu nego milijun Raspudica i drugih Dalija. Milanovicevu vladu nije kudio iako nam je ostavila 130 milijardi duga, (isao redovito sa Zoranom na kavicu), Racanova oko 100 milijardi, blati covjeka koji spasava od bankrota, prvi dovodi proracun u plus, otplacuje SDP dugove... Proziran si Rasputicu, placa li Pasalic dobo ovakve uradke???

VL
GU
Gustirna
09:25 24.08.2018.

Jesu li ikada procurli dokumenti ili transkripti jugokomunjara i udbasa po hrvatskoj..ja se ne sjecam...

VL
GU
Gustirna
09:52 24.08.2018.

Pa normalno je da iz udbotalibanskog uskoka cure dokumenti njihovih klasnih neprijatelja..i to preko udbotalibanskih medija..nece valjda procuriti kako su oni krali i falsificirali u aferi "bankomat"...

VL
ST
stefj
11:03 24.08.2018.

Ovo nema veze s medijima, tj. nekim istraživačkim novinarstvom, već s političkom borbom. S obzirom na stanje oporbe, sklon sam vjerovati da su to unutar stranačke borbe u HDZ-u. Od kuda dolaze podaci, moguće da se Karamarko vraća... Mene uvijek kod toga fascinira kako cure informacije iz državnih struktura, onak same od sebe i nikada nitko ne odgovara za to. DORH je institucija iz koje je iscurilo toliko informacija da bi umjesto "curenja" mogli slobodno sami sve objavljivati na Internetu... A što se tiče cenzure, danas je to smiješno, ti pokušaji utjecaja na medije i zatrpavanje drugim vijestima. Još kada se u tome usporedimo s EU npr. cenzuri koja je tamo prisutna naročito vezano uz imigrante, onda se vidi koliko je to tu kod nas amaterski rađeno. Najgora cenzura u novijoj povijesti je bila ona za vladavine Josipović + Milanović, to je bilo nevjerojatno za doba u kojem živimo... A što se tiče Marića i stanja u Agrokoru - zamislite da je kao ministar išao pričati o tome kako je u Agrokoru loše, suprotno revizijama konzultantskih kuća, pa svi bi mediji i pola političara skočili na njega, burza bi pala, banke bi ga ganjale, to bi tek bio urnebes. Tu malo realnosti ne bi škodilo, riječ ministra može srušiti burzu i jako štetiti. Sjetite se Škegre i njegovih najava, burza se nakon toga nikada nije oporavila...

VL
AG
Agricola
13:58 24.08.2018.

Istine radi, ovo je najtoplije ljeto od 2011. godine, s najmanje kišnih dana, i s najviše burnih dana na obali. Dakle, pretpostavke za požar nisu u zadnjih 7 godina bile kao ove godine. Vlada je vrhunski odradila prevenciju, u tomeome su joj sigurno pomogli novi senzori koji su stigli iz Izraela kao dio angažmana u svezi s kupnjom vojnih zrakloplova, pa bi to bilo korektno spomenuti. Inače, što se tiče ove vlade, nije idealna, ali kad vidim koje su alternative kao i kad vidim da je famoznim transkriptima ruše mediji kao što su portal Index i televizija N1, jasno je odakle tu vjetar puše. A vi "desničari" koji pušete u isti rog kao i Index i N1 trebali bi se bar zapitati da možda niste u pravu?

VL
CM
carlo.maldini.96
09:19 24.08.2018.

S obzirom na raspad SDP-a, prijevremeni izbori najviše odgovarau HDZ-u jer bi imao više mandata.

VL
AR
aristip
08:49 24.08.2018.

Pa stalno netko od političara intervenira u medije i pravosuđe što se smije objaviti, koga se neće procesuirati ili osuditi. Pa to je Hrvatska !! Zašto nema ozbiljnih članaka o tome kako je jedna mala firmica u svega nekoliko godinaa postala po dobiti pri vrhu u RH s prihodom od milijardu eura, naravno uz svesrdnu pomoć politike..

VL
Avatar Narod
Narod
16:53 24.08.2018.

Nino, moze li jeftinije?

VL
PO
PozdravizIstre
08:45 24.08.2018.

Trebalo bi to istjerati na čisto do kraja! Dosta je lopovluka! I dosta je toga da zbog šake lopova i ratnih profitera svi mi Hrvati budemo stigmatizirani kao takvi. Želimo konačno vidjeti kako pravda pobjeđuje. Neka budu uporni svi koji se bore protiv toga zla i možda pravda i istina pobijede...

VL
AM
AMD------------------------
10:32 24.08.2018.

plenkovic je dijete duboke drzave ,nju stiti a ne hrvatsku i njen narod.

VL
HD
HDZSDP
10:53 24.08.2018.

Da mi skinemo lopove čim prije. I dovest neke koji žele istinske promjene u društvu. A ima (i) takvih. A i referendum nam je tu negdje, visi HDZSDP-u nad glavom. Ovaj put se neće tako lako izvuć. Ako su mogli rumunji, onda možemo i mi.

VL
Avatar krile11
krile11
10:52 24.08.2018.

Dobra površna analiza . Zašto površna ? Jer taksativno nabraja stvari koje smo svi znali ali ih samo zadrti HDZovci nisu priznavali Ne nude se riješenja niti se baca na ikoga krimen , samo se konstatira kako je to što je . Ono što mi najviše ide na živce u takvim člancima je potiha teza koja se gura kako u Hrvatskoj ne postoiji nitko tko bi mogao zamijeniti Plenkovića i lopovsku ekipu . I to je ono što ubija volju za životom u RH . Manjak nade , manjak perspektive i mirenje sa stanjem .

VL
IV
ivica.vranjic
08:27 24.08.2018.

Hrvatima treba sudstvo, pravosuđe, sudci koji mogu provoditi zakon! Onda nebi bilo ničeg ovakvog. Ovako banda krade, otima, luduje, ubija i rastače Hrvatsku jer zna da ih nema i ne može nitko pravično i pravedno osuditi i kazniti! Zločin bez kazne!!!!

VL
DU
Deleted user
09:14 24.08.2018.

Mogu curiti dokumenti kakvi kod, može "isplivati" bilo što: dok god Plenković u saboru (namjerno mali S) ima tijesnu samoupravnu interesnu zajednicu od 77 članova, kojoj je jedini interes samoodržanje (znaju da je to vremenski ograničeno)-nema za njega nikakvih problema! Pogledajmo malo kako on odgovara na sve te optužbe: podsmjeh i samouvjerenost...iako točno zna da nije u pravu. Ali baš njega briga, tih 77 likova će do kraja mandata podržati bilo što, samo da je u NJIHOVO interesu. I zato, dragi čitaoče, lijepo smiri živce i čekaj nove izbore...e da, i nadaj se da će što više neaktivnih biračkih zombija izgmizati iz svojih sitnozubih rupa i glasati. Po svojoj savjesti.

VL
VK
VKSS
09:48 24.08.2018.

Curi nama vrijeme...oni se godinama bave sami sa sobom,a mi lagano tonemo,sto je najgore ne vidim nikoga tko bi preuzeo vlast i okrenio nas na pravi put.Mislio sam da ce to biti Plenkovic a on na kraju najvece razocaranje,tako dada nikom vise ne vjerujem

VL
DU
Deleted user
12:04 24.08.2018.

Bravo Nino, odličan komentar!

VL
SE
SeaBass
08:31 24.08.2018.

Jel vam lijepo rekao anemični. Agrokor je gotova stvar. Pola su dobile Ruje, nešto lešinari amerikanski, 500 milja savjetnici, tko zna koliko od te svote na ruke njihovi poslodavci. I gotova stvar. Nemojte više reciklirati potrošenu stvar. Eventualno do prve tužbe u nizu. Ali kada se to bude plaćalo, na vlasti će ionako biti neke druge sotonjare iz hadezea koje neće imati nikakve veze sa ovima, baš kao što nitko od ovih danas nema veze sa Sanaderom.

VL
Avatar Hulk001
Hulk001
09:05 24.08.2018.

Nema nama spasa.Kaput.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.