Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOPUSKO

Ponio dvije ručne bombe pa pijan u lokalu remetio javni red i mir

PU Šibensko-kninska predstavila rezultate razriješenih serija kaznenih djela provala u novčarske institucije
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
23.08.2022.
u 13:58

Zbog nedopuštenoga posjedovanja, izradbe i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari osumnjičeni će biti kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Pijani 64-godišnjak, koji je vikom i galamom narušavao javni red i mir, a uza se je imao dvije ručne bombe, uhićen je na terasi ugostiteljskog objekta u Topuskom i doveden u službene prostorije policije.

Izgred se dogodio u nedjelju, 21. kolovoza u poslijepodnevnim satima. Kriminalističkim je istraživanjem ustanovljeno kako je bio pod utjecajem alkohola od 2,47 promila. Temeljem sudskoga naloga kod osumnjičenog je obavljena pretraga doma i drugih prostorija te je pronađeno i oduzeto devet komada vojnog streljiva. 

Zbog nedopuštenoga posjedovanja, izradbe i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari osumnjičeni će biti kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu, a zbog remećenja javnog reda i mira protiv njega će biti podnijet i optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

VIDEO: 'Nisam znao da imam tumor zbog kojeg sam sada paraliziran'

Komentara 6

OT
otrovnijezik
14:48 23.08.2022.

Super vam je taj zakon o javnom redu i miru. Sve se u njega može zgurati pa čak i maske i civilna zaštita. Gospodo pravnici, bombe kod civilne i neovlaštene osobe ipak spadaju u terorizam.

Avatar Moodleen
Moodleen
15:16 23.08.2022.

Kaj mislite, jel to bil Ivica ili Jovica?

JO
Joseph1
16:09 23.08.2022.

Nepravedno mala "medvedova pemzija" revoltirala aboliranog srpina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije