Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI I BRUTALNI

Pomagali u ubojstvu djece, ubijali roditelje i partnerice

11.04.2018.
u 08:50

U RH sudi se u još tri slučaja u kojima su jako mlade osobe optužene za brutalne zločine, što nam svima govori da to više nisu ekscesi, nego anomalije

Obrazlažući presudu Davidu Komšiću, sutkinja je navela kako se u ovom trenutku u RH sudi u još tri slučaja u kojima su jako mlade osobe optužene za brutalne zločine, što nam svima govori da to više nisu ekscesi, nego anomalije. Ovo su neki od njih.

Matej Šustek (25) – Nožem je jedanaest puta ubo svoju djevojku Anu Bartolović (17) kod kolodvora u blizini Našica. Nakon toga uzeo joj je mobitel i ostavio je da iskrvari, a rekao je da je sve dogovorio s likom iz videoigre.

Tin Šunjerga (20) – Hicem u potiljak najprije je smaknuo majku dok je sjedila na prednjem sjedalu automobila, i to pred očima svog prijatelja. Nakon toga otišao je kući i na isti način hladnokrvno ubio svog oca.

Nuša Bunić (21) – Bivšeg dečka Nikolu Tureka (30) zamolila je da se nađu kod Drave blizu Varaždina te mu je nožem prerezala vratnu arteriju i ostavila ga da iskrvari. Isto je planirala učiniti još jednom bivšem dečku.

Chiara Rojnić (32) – Sina Denisa (3) ugušila je jastukom u stanu, u čemu joj je pomogla danas 15-godišnja djevojka. Nakon toga su pokušale prikriti zločin, njegovo tijelo umotale su u dekicu i pod okriljem noći odnijele na plažu.

1/9

Komentara 15

KU
kupatilo
09:15 11.04.2018.

Nista tu nije cudno i sve ide na dusu sudstva.Evo najnoviji slucaj iz Splita gdje lik nadimka Mmunja u godini dana ima 4 presude uvjetne kazne gdje nijedna nije pretvorena u kaznu zatvora.Kakoje moguce dobiti godinu ipol zatvora uvjetno 4 godine i tako triput jos u istoj godini.Kako pod uvjetnom idalje djele uvjetne.Pa oni i poticu na nasilje i ubojstva.Nema sankcije i znaci daje dozvoljeno.Ja da ukradem jaje dobio bi godinu.I ondase cudite da mladi odlaze.I jabi dasam mladi jer ovo ne daje bolesno društvo nego ovoje karcinom drustvo a sudstvo i centri socijale prvi pa nadalje.

DU
Deleted user
09:31 11.04.2018.

Truli su smrdljivi mediji koji propagiraju svakakve psihopate. Svaki dan u novinama fotke tih usranih klinaca/ubojica kako secu na sudu u cool majicama i fensy jaknicama sa izrazom lica kao da je u big brotheru. Snimite ih za pol godine kada ce biti izbijenih zuba i poje...u bulju u lepoglavi ako zelite preventivu.. mediji=najvece zlo.

ZG
zgblabla
09:32 11.04.2018.

slazem se sa svima koji kazu da je pravosudje odgovorno.....naravno da se moze naokolo ubijati razbijati pljackati bez posljedica kada u trenutku nedjela mozes imati SINKOPU ili se jednostalno izvuces da je to protiv tebe politicki proces

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije