Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
između Novske i Okučana

Polukružno se okretao na autocesti pa izazvao nesreću u kojoj je četvero ozlijeđenih

Pustom autocestom A3 kroz Slavoniju prometuju uglavnom kamioni
Ivica Galovic/PIXSELL
29.01.2024.
u 16:23

Vozač koji je izazvao prometnu nesreću nije koristio sigurnosni pojas tijekom vožnje, a protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja

Danas, 29. siječnja oko 5.40 sati, na autocesti A3, između Novske i Okučana u blizini odmarališta Stari Grabovac, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama, priopćila je sisačko-moslavačka policijska uprava.

Nesreću je izazvao 23-godišnji muškarac koji se automobilom kutinskih registracija kretao južnom prometnom trakom iz smjera zapada u smjeru istoka. On se polukružno okretao na mjestu gdje se nalazi otvor u središnjoj odbojnoj ogradi na sjevernu prometnu traku. U tom trenutku na njega je naletio automobil kutinskih registracija kojim je upravljao 24-godišnjak koji se od siline udarca odbio u središnju odbojnu ogradu. Od siline udaraca središnja odbojna ograda odbačena je na sjevernu kolničku traku na koju je naletio automobil požeških registracija kojim je upravljao 29-godišnjak koji se potom prevrnuo na krov.

U prometnoj nesreći oštećena su još dva vozila na način što su u njih udarili otpali dijelovi ograde i vozila od prometne nesreće. Troje vozača i jedan putnik su lakše ozlijeđeni, a liječnička pomoć im je pružena u Općoj bolnici Nova Gradiška. Vozač koji je izazvao prometnu nesreću nije koristio sigurnosni pojas tijekom vožnje, a protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije