Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićena na čvoru Kosnica

Polukružno se okrenula na naplatnim kućicama i vozila u suprotnom smjeru. Izazvala nesreću

bregana
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
12.04.2021.
u 11:51

Dolaskom do 89 km udarila je vozilom u bočni dio osobnog automobila marke VW Golf zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 53-godišnjak, a koji ju je pokušao izbjeći budući da mu je dolazila u susret, a nakon čega je prednji desnim dijelom automobila naletio na priključno vozilo slovenskih registarskih oznaka s teretnim vozilom

Zagrebačka policija izvijestila je o događaju koji je na svu sreću završio bez tragičnih posljedica.

Naime, u nedjelju oko 12.15 sati, 66-godišnjakinja upravljala je osobnim automobilom marke Opel Corsa zagrebačkih registarskih oznaka, a kretala se autocestom A4 u smjeru sjevera gdje se dolaskom do naplatnih kućica Sveta Helena polukružno okrenula i nastavila kretati u suprotnom, odnosno zabranjenom smjeru desnim prometnim trakom u smjeru juga.

Dolaskom do 89 km udarila je vozilom u bočni dio osobnog automobila marke VW Golf zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 53-godišnjak, a koji ju je pokušao izbjeći budući da mu je dolazila u susret, a nakon čega je prednjim desnim dijelom automobila naletio na priključno vozilo slovenskih nacionalnih registarskih oznaka s teretnim vozilom marke Mercedes riječkih registarskih oznaka kojim je upravljao 36-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine.


 

Tijekom prometne nesreće nije bilo ozlijeđenih osoba, a 66-godišnja vozačica zaustavljena je na čvoru Kosnica, nakon čega je uhićena i privedena na kriminalističko istraživanje. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičena će biti u zakonskom roku predana pritvorskom nadzorniku zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela obijesne vožnje, a kaznena prijava podnesena ja Općinskom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 11

WI
wice
12:49 12.04.2021.

Prije par dana sam komentirao kako jedno 10 % vozača nije trebalo nikada dobiti vozačku dozvolu , i onda su mi obrisali komentar ??

Avatar Bell940
Bell940
13:05 12.04.2021.

Nije objesna vožnja, nego nije sposobna za upravljanje vozilom na zakonom određen način, oduzeti vozačku lupiti po đepu i gotovo. hvala bogu da nema nekih većih posljedica.

Avatar Navaljni
Navaljni
12:05 12.04.2021.

Neka Jovankina obožavateljica. Obijesna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije