Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne žali zbog toga

Poludio na neposlušno računalo i 'ubio' ga sa osam metaka!

računalo
Foto: Policija Colorada
24.04.2015.
u 08:30

- To je računalo imalo loš dan - zaključio je Hitch koji mu je sa osam metaka dokrajčio život

Muškarac iz američke savezne države Colorado "poludio" je na svoje problematično računalo te je u ponedjeljak učinio ono o čemu mnogi sanjaju: pucao je u njega i ubio ga, piše LA Times.

37-godišnji Lucas Hinch zaradio je prijavu policije nakon što je "upucao" računalo s kojim se, prema policijskom izvještaju, "borio posljednjih nekoliko mjeseci".

"Upravo je dobio novi pištolj, a bilo mu je dosta računala"

- Upravo je dobio novi pištolj, a bilo mu je dosta računala - kazala je glasnogovornica policije Colorada Catherine Buckley. Hinch je rekao da ne žali zbog "ubojstva" računala zbog kojeg je bio "ekstremno frustriran".

- Bilo je s predumišljajem. Prije pucanja sam se uvjerio da se ništa ne nalazi iza računala i da se meci ne mogu odbiti - kazao je Hitch koji je dobio kaznu zbog kršenja odredbi o korištenju oružja što je za njega "mala cijena za pravdu" koju je dobio.

To je računalo imalo loš dan

- To je računalo imalo loš dan - zaključio je Hitch koji mu je sa osam metaka dokrajčio život.

 

 

>>Tko je pametniji – računalo ili čovjek?

>>Osnivač Google X projekta: Moći ćemo prebaciti našu osobnost u računalo

Komentara 16

Avatar fut binje
fut binje
10:25 24.04.2015.

Kolika je kazna za ovo ubistvo?

JO
Jole1958
09:16 24.04.2015.

Trebao je pozvati desetogodišnjeg susjeda da mu očisti registry, "clean" reinstalira sve drivere i očistit PSU od prašine. Sve zajedno manje od 30min.

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
08:56 24.04.2015.

Uz kleptokraciju buja i kretenokracija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije