Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučajno mu dali papirić

Poludio kada je vidio kako su ga nazvali u restoranu: Nisam ljutit, ali sam tužan

ružan džemper
Foto: Twitter
1/2
03.12.2019.
u 11:41

Mladić je u restoran došao s djevojkom i naručio pileće medaljone i krumpiriće, a oni su mu slučajno dali papirić s narudžbom kojim se koriste da lakše prepoznaju kupce

Neugodno je ostao iznenađen jedan gost u restoranu lanca brze prehrane Chic-Fil-A kada je dobio papirić za svoju narudžbu, a na kojem ga je osoblje restorana označilo kao ''ružan džemper''.

Korisnik Twittera @Zin_Zaddy objavio je, naime, fotografiju svoje narudžbe te napisao:

– Nije mi bilo zadovoljstvo jesti u Chic-Fil-A danas.

Njegova objava brzo je postala hit na Twitteru te je zaradila gotovo 150 tisuća lajkova.

Mladić je osim fotografije narudžbe objavio i svoju fotografiju u džemperu po kojem ga je osoblje restorana zapamtilo te im je pokazao srednji prst.

Kako se objava širila Twitterom i mnogi su je komentirali, poslije je odgovorio na nekoliko pitanja koja su korisnike očito zanimala.

– Popio sam piće ranije, a nuggetse sam podijelio s djevojkom. Nisam ih tražio da to napišu, a ovo nije račun nego bilješka kakvom se koriste da bi prepoznali kupca, a koju su meni dali slučajno – pojasnio je.

Mnogi su komentirali kako mu je džemper zapravo lijep, a neki su priznali kako su i sami tako označavali kupce.

– Nisam ljutit, ali sam tužan i odštetu ću uzeti u besplatnim pilećim sendvičima – poručio je on lancu brze prehrane. Hoće li ih i dobiti, nije poznato, no s obzirom pažnju koju je dobio, sigurno će mu se nekako odužiti.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
ObrenM
16:18 03.12.2019.

Dali mu ona alka na nosu sluzi za slepanje,kad je u kvaru?

Avatar EtTore
EtTore
13:55 04.12.2019.

Za tetu Ana Tomaskovic bi bilo Bueno Sisa!

Avatar nekakav
nekakav
10:21 04.12.2019.

dal ima dopuštenje restorana za objavu njihove dokumentacije o narudžbi? ako nema, ja bih ga tužio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije