Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUDBREŠKI POLJOPRIVREDNICI OKUPILI SU SE PRED SILOSIMA

Poljoprivrednici prosvjeduju zbog duga od pola milijuna kuna

Žetva
vl
11.12.2009.
u 09:25

Vlasnik tvrtke Jakšinić iz Svetog Ivana Žabnog, koja ima silose u najmu, tvrdi da će pšenicu u vrijednosti od 500 tisuća kuna platiti do kraja godine.

Ludbreški poljoprivrednici jutros su se okupili pred silosima Agroludbrega u Ludbregu jer im tvrtka Jakšinić iz Svetog Ivana Žabnog, koja ima silose u najmu, još nije isplatila predanu pšenicu.

Poljoprivrednici procjenjuju da je tvrtka oštetila seljake za pola milijuna kuna.

Vlasnik tvrtke Jakšinić tvrdi da će pšenicu isplatiti do kraja godine.

Komentara 5

JA
jankoprekobrda
12:36 11.12.2009.

OTMI, UKRADI, OPLJACKAJ, PREVARI, ZGRABI, JAMI, PREMLATI, UBIJ, PREKOLJI, NE BIRAJ SREDSTVA Sve \"divne i lijepe stvari\" koje smo sa demokracijom uvezli sa zapada.

MO
momak23
15:12 11.12.2009.

Ne može se svaki problem riješiti odmah,na neke stvari će se morati pričekati,najpreči nam je sada ulazak u eu a kada to postignemo sve će doći na svoje..

Avatar Santo_Cavernicolo
Santo_Cavernicolo
10:30 11.12.2009.

pa zašto prosvjeduju... sad... kad imamo Hrvatsku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije