Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUZET

Policija zatekla kombi s 23 migranta

Migranti pokušali ući u Hrvatsku
Matija Habljak/PIXSELL
16.07.2018.
u 12:50

Pregledom kombija, u teretnom prostoru, pronašli su 19 Pakistanaca, dvojicu Indijaca i dvojicu državljana Turske.

Buzetski policajci prijavili su 43-godišnjeg hrvatskog državljanina i 49-godišnju državljanku Srbije koji su u kombiju prevozili 23 ilegalna migranta, priopćila je u ponedjeljak istarska policija.

U subotu navečer oko 23.50 sati, policijski službenici granične policije zaustavili su teretno vozilo Peugeot Boxer, zagrebačke registracije kojim je upravljao 43-godišnjak, dok je 49-godišnjakinja bila na mjestu suvozača.

Pregledom kombija, u teretnom prostoru, pronašli su 23 nezakonita migranta i to 19 Pakistanaca, dvojicu Indijaca i dvojicu državljana Turske.

Osumnjičeni 43-godišnjak i 49-godišnjakinja su po dovršetku kriminalističko istraživanja, u nedjelju navečer, privedeni u pritvorsku jedinicu istarske policije, dok su migranti prevezeni na područje PU ličke-senjske radi nastavka kriminalističkog istraživanja.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
16:21 16.07.2018.

Ovu gamad krijumcarsku na 30 god u zatvor bez mogucnosti smanjenja kazne. Osobito jer pripadaju tkz nedodirljivog grupaciji pa ih zato usreciti sa dvostrukom robijom. Okot stetocina....

RI
rightside
09:45 17.07.2018.

ma nema tu kraja dok god se ne uvedu 10 godisnje kazne za te krijumcare,, a ovako, dok dobije po par mjeseci, nista to nije,, jos jednom dokaz da pravosudje nije ni blizu kakvo bi trebalo bit,, btw koliko jos zakona postoji u hrvatskoj u kojima su kazne u njemackim markama??? jel to uopce briga ministra i njegove nesposobne neradnike?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije