Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRNAZE

Totalni kaos kod Sinja: Policajci upali na korona tulum, tristotinjak mladih ih zasulo bocama

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/2
05.04.2021.
u 14:17

Vlasnik objekta (20) koji je organizirao ovo masovno okupljanje je u međuvremenu uhićen

Dosada najveće okupljanje za vrijeme korona-mjera u obiteljskoj kući zabilježeno je na Uskrs u Brnazama kod Sinja gdje se okupilo oko 300 mladih osoba, a dolazak policije izazvao je pravu dramu u kojoj su lakše ozlijeđeni jedan policajac i jedna 25-godišnja djevojka, sudionica tuluma.

Naime, policija je nešto prije ponoći, zaprimila dojavu kako je u Brnazama, na predjelu Meljača, ispred kuće parkirano 100-tinjak vozila te da se u kući nalazi veći broj ljudi. Policijski službenici su dolaskom na mjesto događaja zatekli veći broj parkiranih vozila, a iz kuće je dopirala glasna glazba. Naravno, dolazak policije nije prošao nezapaženo.

-Osobe koje su se nalazile u kući narušavale su javni red i mir te su vrijeđali policijske službenike čim su ih uočili - izvijestila je Željka Radošević, dežurna policijska službenica za poslove odnosa s javnošću.

Kada su policajci ušli u prostor, vrijeđanje je preraslo u fizički napad. Nekolicina još uvijek nepoznatih osoba iz mase na policajce su počeli bacati boce. Jedan policijski službenik i 25-godišnjakinja koja se nalazila među okupljenima ozlijeđeni su u predjelu glave. Pružena im je liječnička pomoć u hitnoj medicinskoj službi u Sinju gdje su im utvrđene lakše tjelesne ozljede.

S obzirom na oglušivanje okupljenih na policijska upozorenja i zapovijedi u ispomoć su pristupili i policijski službenici Interventne jedinice policije, te drugih ustrojstvenih jedinica, nakon čega je uspostavljen javni red i mir.

Uhićen je 20-godišnjak za kojega se sumnja da je organizirao okupljanje i koji se dovodi u vezu s vlasnikom objekta te je doveden u službene prostorije policije.

 

Ključne riječi

Komentara 55

Avatar Marko
Marko
17:52 05.04.2021.

Nisu upali na sprovod Bandiću i hapsili direktora groblja...

ZP
Zabranjen pristup
17:11 05.04.2021.

trebalo je to organizirati 300 ljudi u kuci?? ako je to istina onda svaka cast na organizaciji,nije lako i dok nisu mjere na snazi.

Avatar Malazan
Malazan
17:41 05.04.2021.

Postupali po naredbi, jer Božinović-Plenković ne izdaju zapovijed. Pravedno je da im se odgovori bocama u glavu. Da je svirala bandiera rosa ili bio sprovod Bandiću, nitko im ne bi smetao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije